Lánchíd hírek

Budapest › Lánchíd

Fürjes: Kiderült, hogy rekordmértékű a Fidesz népszerűsége Budapesten

20.08.08 12:46

Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitter-oldalán egy, a héten megjelent közvélemény-kutatással kapcsolatban osztotta meg véleményét.

Bauer Tamás: napjaink kommunistája

20.08.08 10:22

Amikor Gulyás miniszter szokásos csütörtöki, a szerdai kormányülést követő sajtótájékoztatón a Lánchíd felújítására vonatkozó közbeszerzési kiírás ügyében ismertette véleményét, és eljutott ahhoz a ponthoz, hogy a referencia-időszak hossza…

A Dunába ugrott két fiatal a Lánchídról, így látta a szemtanú

20.08.05 18:07

Hétfő délután két fiú átmászott a Lánchíd korlátján, majd beleugrott a Dunába – írja olvasói információk alapján az Origo. Így szól a levél: Augusztus 3-án a barátnőmmel ültünk a Lánchídnál egy bárban olyan délután kettő óra felé, és egyszer csak arra…

Megszólalt Tarlós: Nem túl meggyőző Karácsony összeesküvés-elmélete

20.08.05 16:58

Karácsonyéknak nem kellett volna februárig várni a korábbi Lánchíd-tender lezárásával, “ezt nyugodtan megtehették volna novemberben”. Ennek jogi akadálya nem volt. Akkor belefértek volna a nyolcéves referencia-ablakba - mondta az atv.hu-nak Tarlós István,…

A(z) "Lánchíd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Megváltozik a Lánchíd fénye a felújítás után

A híd új köz- és díszkivilágítást kap.

Politikus

Karácsony Gergely: Megbeszélést folytattam az amerikai nagykövetség ügyvivőjével

Bízunk benne, hogy az új adminisztráció ismét határozottan fellép a demokrácia, a jogállamiság, a médiaszabadság védelmében.

Gazdaság

Garancsi István üzlettársai nyertek a kukaholding másfélmilliárdos tenderén

Másfélmilliárdos informatikai tendert nyert a „kukaholdingként” emlegetett Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. egyszereplős közbeszerzésén a EuroMACC Adatfeldolgozó és Szolgáltató Kft.

Közélet

Az idén megkezdődik a Blaha Lujza tér felújítása

Az idén megkezdődik a Blaha Lujza tér, az ottani aluljáró és a Somogyi Béla utca felújítása, a rekonstrukciós munkálatok nagyjából másfél évig tartanak majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

 

Kategória ajánló