Lánchíd hírek

Budapest › Lánchíd

Nem adja ki a BKK a Lánchíd állapotáról szóló anyagot

20.08.21 13:52

A BKK megbízásából júniusban vizsgálták utoljára részletesen a Lánchidat, a Budapest Közút pedig augusztus elején mérette fel legutóbb a műemlék állapotát – tudta meg lapunk a munkával megbízott Főmtervtől

Komoly hiba merült fel a Lánchíd-tender közbeszerzési felhívásában

20.08.11 11:34

Komoly hiba merült fel a Lánchíd-tender közbeszerzési felhívásában, ezért küldték vissza hiánypótlásra – mondta a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

Kiírták a Lánchíd-tendert, véget ért a főváros és a Közbeszerzési Hatóság csatája

20.08.11 10:46

Sikerült kedden kiírnia a Lánchíd felújításáról szóló tendert a BKK-nak – vette észre a 168 Óra az európai közbeszerzési értesítőben (TED). A felújítás többek között az alábbi feladatokat érinti:

Az építésvezető

20.08.08 20:37

„A híd az én politikai hőmérőm” – írta naplójában Széchenyi István 1848. augusztus 8-án a leendő Lánchídról. (De írhatta volna napjaink főpolgármesteri hídbohózata közepette is).

Fürjes: Kiderült, hogy rekordmértékű a Fidesz népszerűsége Budapesten

20.08.08 12:46

Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitter-oldalán egy, a héten megjelent közvélemény-kutatással kapcsolatban osztotta meg véleményét.

A(z) "Lánchíd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Megváltozik a Lánchíd fénye a felújítás után

A híd új köz- és díszkivilágítást kap.

Politikus

Karácsony Gergely: Megbeszélést folytattam az amerikai nagykövetség ügyvivőjével

Bízunk benne, hogy az új adminisztráció ismét határozottan fellép a demokrácia, a jogállamiság, a médiaszabadság védelmében.

Gazdaság

Garancsi István üzlettársai nyertek a kukaholding másfélmilliárdos tenderén

Másfélmilliárdos informatikai tendert nyert a „kukaholdingként” emlegetett Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. egyszereplős közbeszerzésén a EuroMACC Adatfeldolgozó és Szolgáltató Kft.

Közélet

Az idén megkezdődik a Blaha Lujza tér felújítása

Az idén megkezdődik a Blaha Lujza tér, az ottani aluljáró és a Somogyi Béla utca felújítása, a rekonstrukciós munkálatok nagyjából másfél évig tartanak majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

 

Kategória ajánló