Lánchíd hírek

Budapest › Lánchíd

A Lánchídnál folytatódott a székely petíció kampánya

20.11.02 17:03

„Ha az online tér velünk, ki ellenünk...” – mondta Pesty László, a székely kezdeményezés kampányfőnöke.

Beérkeztek az árajánlatok a Lánchíd felújítására

20.10.29 09:31

Mind a négy, ajánlattételre felkért gazdasági szereplő nyújtott be árajánlatot a Lánchíd felújítására a közbeszerzési eljárás 2020. október 28-ai határidejéig. A BKK megvizsgálja és kiértékeli a beérkezett árajánlatokat.

Karácsony kénytelen lesz egy NER-céggel feújíttatni a Lánchidat?

20.10.26 09:50

A kormány legutóbb azt közölte, biztosítja a korábban megígért hatmilliárd forintot, de kizárólag akkor, ha Budapest vállalja, hogy a híd nem lesz 18 hónapnál tovább lezárva, valamint ha már csak ez az összeg hiányzik a felújításhoz.

Karácsony kontra Fürjes, Budapest, Bolívia, Takáts Tamás – megjelent az új Mandiner!

20.10.15 16:13

Mi a mérlege a baloldali Budapest-vezetés egy évének? Mit mond erről nagyinterjúinkban Karácsony Gergely, illetve Fürjes Balázs? Térey-vallomások, Takáts Tamás és még sok minden más – itt a legfrissebb Mandiner hetilap!

A kormány kész átvállalni fejlesztéseket a fővárostól

20.10.15 13:31

A kormány kész fejlesztéseket és azok költségeit átvállalni a fővárostól, de nem támogatja az adóemelést és Budapest eladósítását – jelentette be Fürjes Balázs.

Ember legyen a talpán, aki közlekedni tud ma Budapesten: rengeteg helyen lezárás van

20.10.11 09:03

Futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapest több forgalmas útszakaszán. Lezárásra kell készülni a Budai alsó és a Pesti alsó rakparton, valamint a Lánchídon is - hívta fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési

A(z) "Lánchíd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Nem értem, hogyan lehet ezt sikertörténetként eladni

„Amikor 2010-ben átvettük a város vezetését, akkor a Lánchíd felújításánál is súlyosabb hagyatékkal, problémákkal kellett megküzdenünk” – fogalmazott a Magyar Hírlapnak Tarlós István korábbi főpolgármester, aki azt is elmondta: ők…

Politikus

Önkormányzatok a NER szorításában

Erről tartott online konferenciát a mai napon a Republikon Intézet 5 ellenzéki polgármester, Karácsony Gergely, Csárdiné Németh Angéla (Budapest XV. kerület), Nyirati Klára (Baja), Nemény András (Szombathely) és Márki-Zay Péter…

Gazdaság

Sikeres volt a Bahart közbeszerzése, 5,7 milliárd forintért érkezik négy hajó a Balatonra

A kiírásra egy érvényes ajánlat érkezett, a nyertes pályázó a felvidéki, komáromi székhelyű SAM Shipbuilding and Machinery a.s vállalat.  

Közélet

Oltási könyvek és sötétvörös zónák - így szigorodhat az utazás az EU-ban

Az Európai Tanács arról tárgyalt, hogyan működjön hatékonyabban a közlekedés a járvány alatt.

 

Kategória ajánló