Lánchíd hírek

Budapest › Lánchíd

A BKK új vezetőjének jobbnál jobb tervei vannak Budapest közlekedésével

20.03.05 07:56

Még idén megkezdődhet a 3-as metró aluljáróinak felújítása. Ráadásul az elektromos rollerek és az e-jegy ügyével is foglalkozik Varga Ivett. Nem kétség: a lehető legjobb vezérigazgató kerület a BKK élére. 

Népszava: felszínre vinnék a 2-es villamost a Lánchídnál

20.03.04 08:10

A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának legutóbbi ülésén felmerült a Lánchíd pesti hídfője alatti villamosátjáró megszüntetése - írja a Népszava.

Átalakítják a Lánchíd és az Alagút környékét, már készülnek a tervek

20.03.03 16:44

A FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. valamint a Korzó Tervezési Stúdió Kft. tervezheti a Széchenyi Lánchídhoz és a budai Váralagúthoz kapcsolódó közterületek rekonstrukcióját és fejlesztését, nettó 236 millió 600 ezer forintért.

Dorosz: Még valamit meg kell nézni az 5-ös metró kivitelezésének megkezdése előtt

20.03.02 15:34

A kivitelezés megkezdése előtt meg kell nézni, milyen más projektekre lehet hatással az úgynevezett 5-ös metró - jelentette ki Híradónknak Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes. A tervezésről szóló tendert már napokkal ezelőtt kiírták, a…

A BKK új vezérigazgatója szerint a Lánchíd nem alkalmas gyalogoshídnak

20.02.24 07:22

Interjút készített a Hvg.hu Varga Ivettel, a BKK új vezérigazgatójával, aki arról is beszélt, hogy a Lánchíd felújításáról vannak elképzeléseik, ám végleges döntés nincs, ahogy az e-jegyre is várni kell még. 

Hivatalos: módosul a budapesti Giro első szakasza

20.02.20 17:52

Áthalad a Lánchídon a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny idei első szakasza, a budapesti időfutam.

A(z) "Lánchíd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Karácsony Gergely komoly pálforduláson ment keresztül

Kevesebb mint fél év alatt pálforduláson ment keresztül Karácsony Gergely a Lánchíd felújításával kapcsolatban. Amint megírtuk, egy tavaly december 10-én kelt szakértői véleményből a főpolgármesternek tudnia kell, hogy a híd…

Közélet

Itt a figyelmeztetés: balesetek, dugók jönnek a nyitás után

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságának tájékoztatása alapján a kijárási korlátozások folyamatos feloldásával növekedett a személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma. Érezhetően sűrűsödött az autóforgalom,…

Közélet

Lezárt akta: Mini melegházban termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrök

Lezárt akta: Mini melegházban termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrökTolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 28., cs - 13:30 A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy…

Politikus

A Lánchíd felújítására ígért kormányzati pénzről beszélt Fürjes Balázs

A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára megerősítette: biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot.

 

Kategória ajánló