Lánchíd hírek

Budapest › Lánchíd

26,75 milliárd forintért újíthatja fel a Lánchidat az A-Híd Zrt.

21.01.18 17:43

Az A-Híd Zrt. újíthatja fel nettó 18,8 milliárd forintért a Lánchidat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A híd felújítása így bruttó 26,75 milliárd forintból valósulhat meg.

Akinek a Nemzeti Múzeumot köszönhetjük: kétszáz éve hunyt el gróf Széchényi Ferenc

20.12.21 09:28

A magyar történelem nagy nemesi családjai közül a Széchenyi család tevékenysége különösen fontos Budapest szempontjából. A Széchenyi István nevéhez fűződő alkotások, a Lánchíd és a Magyar Tudományos Akadémia épülete fővárosunk…

Meglesz a pénz a Lánchídra

20.12.19 11:57

A főváros kész megfizetni a kivitelező által kért többletet. Karácsony Gergely már be is adta az erre vonatkozó módosító indítványát.

Nem olcsóbb, hanem drágább lesz a Lánchíd felújítása

20.12.18 21:11

Számtani svindli, hogy ötmilliárd forinttal olcsóbb lesz a Lánchíd felújítása – így reagált Tarlós István korábbi főpolgármester Karácsony Gergely kijelentésére.

Ötmilliárd forinttal drágult a Lánchíd felújítása

20.12.18 19:05

Cáfolta a főpolgármester Lánchíddal kapcsolatos kijelentéseit a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója.

A(z) "Lánchíd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Volner Párt: Vizsgálja a GVH a Lánchíd-tender tisztaságát!

Volner János független országgyűlési képviselő arról beszélt: „eleve trükközéssel, törvénysértő módon” írták ki a tendert.

Politikus

Karácsony Gergely: Megbeszélést folytattam az amerikai nagykövetség ügyvivőjével

Bízunk benne, hogy az új adminisztráció ismét határozottan fellép a demokrácia, a jogállamiság, a médiaszabadság védelmében.

Gazdaság

Garancsi István üzlettársai nyertek a kukaholding másfélmilliárdos tenderén

Másfélmilliárdos informatikai tendert nyert a „kukaholdingként” emlegetett Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. egyszereplős közbeszerzésén a EuroMACC Adatfeldolgozó és Szolgáltató Kft.

Közélet

Folytatódik a köztéri lámpák cseréje az osztrák fővárosban

Folytatódik a köztéri lámpák cseréje az osztrák fővárosban. Az utcai világításokat LED-es izzókra cserélik, aminek következtében az energiafelhasználás és a fényszennyezés csökken, a közlekedésbiztonság viszont nő. A…

 

Kategória ajánló