Lakitelek hírek

Magyar település › Lakitelek

Hét évet kapott a kenderültetvényt kukoricásba rejtő lakiteleki férfi

21.02.26 16:43

Jogerősen hét év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a lakiteleki férfit, aki a kukoricásban elrejtve több mint száz tőből álló indiaikender-ültetvényt alakított ki 2016-ban. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint a táblabíróság…

Készültséget rendeltek el Szolnok árvízvédelmi szakaszán

21.02.16 13:33

Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el újabb négy árvízvédelmi szakaszon a Közép-Tiszán hétfőn, így már 504 kilométeren van nappali figyelőszolgálat - közölte a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) a honlapján.

Ilyen filmeket várnak a 20. Lakiteleki Filmszemlére

21.01.25 10:01

Sára Sándor emlékére hirdetik meg a 20. Lakiteleki Filmszemlét, amelyre falvak, városok, iskolák televízióinak, filmkészítő közösségek és magánszemélyek jelentkezését várják.

Sára Sándor operatőr és filmrendező emlékére hirdetik meg a 20. Lakiteleki Filmszemlét

21.01.23 13:17

Sára Sándor operatőr, filmrendező emlékére hirdetik meg a 20. Lakiteleki Filmszemlét, amelyre október 1-jéig lehet nevezni - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola alapítója.

Egy félegyházi állatmentő segített a sebesült hattyún

21.01.19 10:41

A lakiteleki Szikrai Holt-Tiszán gyakran jelennek meg hattyúk és vadkacsák, amikor hidegebbre fordul az idő. Ezúttal egy horog okozott kisebb fennakadást az egyik hattyúnál.

Lakitelekre költözik az Alpárfeszt

21.01.19 09:55

Az ország legzöldebb és legundergroundabb fesztiválja - a szervezőkön kívülálló okokból - elhagyja névadó törzshelyét Tiszaalpárt.

Költözik az Alpárfeszt

21.01.15 15:35

Az ország „legzöldebb és legundergroundabb” fesztiválja elhagyja névadó törzshelyét, Tiszaalpárt és idén nyáron már a lakiteleki kempingben várja a látogatókat.

Kigyulladt egy személyautó Kölesden

20.11.26 22:25

A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Teljes útlezárás a 44-esen Lakitelek közelében

20.11.19 12:19

Egy személy súlyosan megsérült, amikor cserépszállító kamionnal ütközött egy személyautó Lakiteleknél, a 44-es főúton. A helyszíni szemle és a mentés több órán át tartott, ezért teljesen lezárták a 44-es főút érintett szakaszát.

A(z) "Lakitelek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hét évet kapott a kenderültetvényt kukoricásba rejtő lakiteleki férfi

Jogerősen hét év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a lakiteleki férfit, aki a kukoricásban elrejtve több mint száz tőből álló indiaikender-ültetvényt alakított ki 2016-ban. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint a…

Közélet

Nagy Ervin: Niedermüller Péter, a provokátor

Lőni kezdett mindenre és mindenkire. Először a taxisokat nevezte drogfutároknak, nem sokkal később harcot indított a bulinegyed ellen, amihez végtelen cinizmussal a kormány segítségét kérte. Nem tudni, hogy kivel van…

Életmód

Megindult az alkudozás: több bolt nyitva tartását kéri a kereskedelmi szövetség

Azzal nem számolnak az OKSZ-nél, hogy akár már a hétvégén tumultus lehet az üzletekben.

Magyar település

Kigyulladt egy kazán Lajosmizsén

Egy mosoda kazánja égett Lajosmizsén, a Széchenyi utcában. Az ott dolgozók kezdték meg a tűz oltását, a lángokat a helyi önkormányzati tűzoltók fojtották el. A kecskeméti hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, az egységek visszahűtik az izzó…

 

Kategória ajánló