Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

„Nagyon megijedtem" - Nyugtalanul telnek Lagzi Lajcsiék mindennapjai

20.06.13 16:34

Nagyon megdöbbent Lagzi Lajcsi, amikor egy tarajos sült pillantott meg a birtokán. Erdész barátja is vele volt, aki szintén látta. Ez az állat igen veszélyes tud lenni, még egy oroszlánnal is képes végezni.

Lagzi Lajcsi: utoljára vagyunk így együtt

20.05.21 07:37

Lagzi Lajcsi korábban nem tudott annyi időt tölteni a gyerekeivel, amennyit szeretett volna. A koronavírus és a karantén azonban mindent átírt.

Lagzi Lajcsi Szilágyi István özvegyénél járt

20.05.07 13:38

A zenészt mélyen megrendítette Szilágyi István halála, már néhány hónapja is segítette a rossz körülmények között élő családot, és most sem tudta tétlenül nézni, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiát és férjét elvesztő Humenyánszky Jolán milyen nehéz…

Nótár Maryt meghurcolták és megszégyenítették

20.03.13 04:01

Régóta pereskedik egymással Nótár Mary és korábbi menedzsmentje. Az énekesnő most úgy döntött, Galambos Lajossal közösen készít egy dalt, amit már nem tudnak letiltatni.

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Galambos Lajos soha nem bocsátja meg magának, hogy nem volt az édesapja mellett

Galambos Lajost a mai napig gyötri édesapja halála, mert úgy érzi, ha időben értesült volna arról, hogy agyvérzést kapott, akkor tehetett volna valamit.

Nagyvilág

Védje meg magát a vakcinával csalóktól!

A koronavírus-járványt kihasználó csalók miatt ismét figyelmeztette az előfizetőit és az internetezőket az Avast nemzetközi internetbiztonsági cég. Az ok, hogy sokan igyekeznek átverni az embereket. A cég elárulta azt is, hogyan érdemes…

Ismert személy

Utolsó útjára kísérték Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit

Szűk körben kísérték utolsó útjára Humenyánszky Jolánt. Szilágyi István özvegyének temetésén nagyjából harmincan vettek részt csütörtök délelőtt, az Új Köztemetőben.

Esemény

Meglepő kérdések a soroksári futónő tárgyalásán: Három komoly sérülést szenvedett Krisztina

Orvosszakértői vélemények kiértékelésével, valamint szakemberek meghallgatásával folytatódott R. Szilveszter pere csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken. Érdekes kérdések kerültek terítékre.

 

Kategória ajánló