Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos fiát felvették az ELTE-re

20.07.27 03:46

Komoly pályát választott magának Galambos Lajos fia, Istvánka: a fiatal ügyvéd szeretne lenni. Az első lépést már sikerült is megtennie álma megvalósításához, miután felvették az ELTE jogi karára.

Hatalmas veszteség érte Galambos Lajost

20.07.01 08:34

Lagzi Lajcsi egy ideig nem vállal külföldi fellépést. A járvány alatt átértékelte az életét. A koronavírus miatt egy barátját is elvesztette.

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Galambos Lajos soha nem bocsátja meg magának, hogy nem volt az édesapja mellett

Galambos Lajost a mai napig gyötri édesapja halála, mert úgy érzi, ha időben értesült volna arról, hogy agyvérzést kapott, akkor tehetett volna valamit.

Nagyvilág

Izrael mégsem küld 100 ezer dózis vakcinát baráti országoknak

Izrael leállítja a programot, aminek keretében koronavírus-vakcinákat terveztek küldeni a Netanjahu-kormánnyal baráti viszonyt fenntartó államoknak a diplomáciai támogatásért cserébe – számolt be a Reuters. A program…

Ismert személy

Utolsó útjára kísérték Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit

Szűk körben kísérték utolsó útjára Humenyánszky Jolánt. Szilágyi István özvegyének temetésén nagyjából harmincan vettek részt csütörtök délelőtt, az Új Köztemetőben.

Esemény

Tűzoltók fogtak össze egy nehézsorsú hatgyermekes családért

Még szilveszterkor vonultak ki hozzájuk, a házukban magas szén-monoxid koncentrációt mértek és a fűtési rendszer sem volt megfelelő. Azt is látták, hogy a ház szörnyű állapotban van, és több gyerek cipő nélkül volt.

 

Kategória ajánló