Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos sírva vallott a Borsnak: az édesapja alpolgármesternek szánta

20.10.31 11:10

Lagzi Lajcsinak ideje korán kellett felnőnie, hisz szüleit hamar elveszítette. Olyannyira, hogy még a zenész legnagyobb sikereit sem élhették meg. A háromgyermekes édesapa ma sem dolgozta fel imádott szülei és nagyszülei elvesztését.

Galambos Lajcsi elárulta, miért ment tönkre a házassága

20.10.17 06:40

Tiszta vizet öntött a pohárba Galambos Lajos (59)! A 30 millió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt mulatószenész a Life Tv péntek esti,...

Feleségéért aggódik Galambos Lajos

20.10.13 04:25

A zenész pere már öt éve tart, a jogi intézkedések és az ezzel járó stressz nem csak őt, de tüdőbeteg feleségét is megviseli.

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Galambos Lajos soha nem bocsátja meg magának, hogy nem volt az édesapja mellett

Galambos Lajost a mai napig gyötri édesapja halála, mert úgy érzi, ha időben értesült volna arról, hogy agyvérzést kapott, akkor tehetett volna valamit.

Nagyvilág

Boris Kollárt, a parlament elnökét is beoltották a COVID-19 ellen

Sajtóértesülések szerint a parlamenti képviselőket a pozsonyi Szent Mihály Kórházban oltották be. „Csütörtökön mintegy tíz képviselő kapta meg az oltást” – tájékoztatott Jurcová. A parlament sajtóosztálya korábban azt közölte: nincs szó…

Ismert személy

Utolsó útjára kísérték Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit

Szűk körben kísérték utolsó útjára Humenyánszky Jolánt. Szilágyi István özvegyének temetésén nagyjából harmincan vettek részt csütörtök délelőtt, az Új Köztemetőben.

Esemény

Meglepő kérdések a soroksári futónő tárgyalásán: Három komoly sérülést szenvedett Krisztina

Orvosszakértői vélemények kiértékelésével, valamint szakemberek meghallgatásával folytatódott R. Szilveszter pere csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken. Érdekes kérdések kerültek terítékre.

 

Kategória ajánló