Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

Ez lesz Hajdú Péter csatornáján szilveszterkor!

20.12.29 12:13

A Bréking! különkiadásával köszön el 2020-tól a LifeTV. Sztorik, humor, különleges zenei csemegék és sztárparádé: Ábel Anita, Berki Krisztián, Bódi Margó és Guszti, Csonka András, Danny Blue, Gáspár Zsolti, Hajdú Steve, Holdampf Linda, Lagzi…

"Idén minden máshogy lesz" - szokatlan karácsonya lesz Lagzi Lajcsinak

20.12.23 07:51

A zenész az elmúlt 33 évben minden karácsonyra éppen csak beesett, a szilvesztert pedig sosem töltötte a szeretteivel. Idén azonban ez máshogy lesz, hiszen Lajcsinak az elmaradt rendezvények miatt végre megadatik, hogy a családjával lehessen.

Lagzi Lajcsi nagyot bukott egy dubaji üzleten

20.12.05 19:50

Lagzi Lajcsi végül kihátrált a dubaji üzletből, vesztesége így is lett.

Nagyot bukott dubaji üzletén Lagzi Lajcsi: még időben szállt ki

20.12.05 08:27

Egymillió forintot veszített, Galambos Lajos, de nem bánja, hogy egy elég ígéretes üzletet szalasztott el az Egyesült Arab Emírségekben. A zenésznek rossz megérzése támadt, ezért inkább kihátrált a dubaji ingatlanbizniszből. Egy

Lelki békéjét keresi: Remeteként él Lajcsi

20.11.27 07:34

Saját kezűleg újította fel Galambos Lajos azt a csónakházat, ahol magányosan, egyedül tölti az idejét. Ide senkit nem enged be. Életében először fogadott vendégeket.

Nicsak, ki vagyok: Lagzi Lajcsi volt a Kukorica

20.11.23 06:16

Megtörtént az első leleplezés a Nicsak, ki vagyok-ban, bejött Kajdi Csaba csapatának a tippje.

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Galambos Lajos soha nem bocsátja meg magának, hogy nem volt az édesapja mellett

Galambos Lajost a mai napig gyötri édesapja halála, mert úgy érzi, ha időben értesült volna arról, hogy agyvérzést kapott, akkor tehetett volna valamit.

Nagyvilág

Koronavírus: oltási körkép a nagyvilágból

Budapest - A világon csak Magyarországon és az Emírségekben oltanak ötféle Covid-vakcinával. Izraelben a lakosság egyharmada már védett.

Ismert személy

Utolsó útjára kísérték Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit

Szűk körben kísérték utolsó útjára Humenyánszky Jolánt. Szilágyi István özvegyének temetésén nagyjából harmincan vettek részt csütörtök délelőtt, az Új Köztemetőben.

Esemény

Tűzoltók fogtak össze egy nehézsorsú hatgyermekes családért

Még szilveszterkor vonultak ki hozzájuk, a házukban magas szén-monoxid koncentrációt mértek és a fűtési rendszer sem volt megfelelő. Azt is látták, hogy a ház szörnyű állapotban van, és több gyerek cipő nélkül volt.

 

Kategória ajánló