Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

Evezős-vk: Galambos Péter aranyérmet szerzett Zágrábban

21.05.01 14:10

A könnyűsúlyú egypárban Európa-bajnoki címvédő Galambos Péter aranyérmes lett szombaton az evezősök zágrábi világkupaversenyén.

Úgy tűnik, hogy idén lesz kick-box világbajnokság

21.05.01 09:08

A sportág világszövetsége, a Wako most kijelölte az idei felnőtt világbajnokság helyét és időpontját: a versenyt az olaszországi Jesolóban rendezik meg október 14. és 24. között. Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szakszövetség elnöke a vb kihirdetésével…

Lagzi Lajcsitól dalt loptak: bíróságra viszi az ügyet

21.04.22 18:37

Élő adásban akadt ki Lagzi Lajcsi, amiért egy férfi a sajátjaként adta elő Lajcsi dalát – írja a Ripost. 

Lagzi Lajcsi teljesen kiakadt: "A szívemből szakítottak ki egy darabot"

21.04.20 07:04

Lagzi Lajcsi szerette volna az ifjú tehetség, Gányi Patriik útját egyengetni, ezért három évvel ezelőtt odaadott neki pár zenei alapot, hogy azokat 1-2 tévéfelvételnél használhassa. Azt viszont álmában nem gondolta volna, hogy Patrik a mai napig…

Kannabiszolajjal üzletelne Lagzi Lajcsi, a bevételből kollégáit segítené

21.04.12 07:07

Galambos Lajos új webshopjában a CBD mellett többek között táplálékkiegészítők, fogyasztószerek is lesznek, a bevételéből pedig sztárok is részesülnek majd.

Galambos Lajost máig bűntudat gyötri édesapja halála miatt

21.02.10 08:26

Galambos Lajost egy heg a tenyerén örökké arra fogja emlékeztetni, hogy nem volt ott édesapja mellett, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. A Ripostnak mesélt arról, hogy máig bűntudat gyötri édesapja halála miatt.

Rettenetesen kikészült Lajcsi felesége! Eltűnt a trombitás a születésnapján

21.01.27 07:03

Január 25-én 60 éves lett Galambos Lajos. Az ország trombitása születésnapját egyedül töltötte, valahol távol otthonától egy titkos helyen. Már azelőtt elutazott, mielőtt mocsai birtokát újra nyomozók rohanták le és házkutatást tartottak.

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

„Úgy megvert, hogy az óvodában nem tudtam elmondani, mi történt velem” – Éveket töltött intézetben Fésűs Nelly férje

Nyolc évet töltött intézetben katonatiszt édesapja döntése miatt, akinek gyakran a keze is eljárt, Vajtó Lajos mégis szeretettel gondol vissza rá.

Nagyvilág

Ingázók dilemmája: hol történjen az oltás?

Számos magyar ingázót foglalkoztat a kérdés: Ausztriában vagy Magyarországon adassa be magának a koronavírus elleni védőoltást. Magyarországon egyelőre csak az részesülhet az oltáshoz járó engedményekből, aki Magyarországon…

Gazdaság

Hamarosan megérkeznek a papíralapú adóbevallás-tervezetek

Május 20-a a személyi jövedelemadó bevallás benyújtásának határideje. Azok, akiknek nincsen ügyfélkapus azonosítójuk, április 15-éig kérhették a papíralapú tervezetet, amelyet a NAV folyamatosan postáz az igénylők nyilvántartásban…

Esemény

Gyerekkel együtt lopta el a kocsit az ittas sofőr

Ittasan elvitte rokona autóját, majd a hátsó ülésen ülő ötéves kisfiúval együtt egy vízelvezető árokba hajtott egy 23 éves férfi Farkaslyukon. Szilveszter ezután segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről magára hagyva a gyereket.

 

Kategória ajánló