Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

Nótár Maryt meghurcolták és megszégyenítették

20.03.13 04:01

Régóta pereskedik egymással Nótár Mary és korábbi menedzsmentje. Az énekesnő most úgy döntött, Galambos Lajossal közösen készít egy dalt, amit már nem tudnak letiltatni.

Galambos Boglárka ügye elölről kezdődik

20.02.26 07:58

Folytatódik Galambos Lajos bírósági tárgyalása, a perből pedig időközben kizárták Galambos Boglárka ügyvédjét, így az ő ügyét a legelejéről kell újra tárgyalni.

Lajcsi: Nem akarok Gesztesi sorsára jutni

20.01.21 10:52

Négy év után végérvényesen besokallt a közműlopási ügyétől Galambos Lajcsi. A megfáradt trombitás a tárgyalást félbeszakítva állt fel a vádlottak padjáról, csak azt érezte, ki kell mennie.

Ismét rosszul lett a tárgyalásán Galambos Lajos

20.01.21 04:12

Négy év után végérvényesen besokallt a közműlopási ügyétől Galambos Lajcsi. A tárgyalást félbeszakítva állt fel a vádlottak padjáról, csak azt érezte, ki kell mennie.

Hiába ostromolták szerelmi ajánlatokkal Galambos Lajost a divatos pesti klub sikítozó hölgyvendégei

19.12.30 07:18

Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi Budapest egyik felkapott klubjában, a Lockban adott koncertet. A falunapokhoz, kultúrházas koncertekhez szokott muzsikus nem vállalt eddig klubkoncerteket, mert szerinte nem az ő közönsége jár ilyen…

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nótár Maryt meghurcolták és megszégyenítették

Régóta pereskedik egymással Nótár Mary és korábbi menedzsmentje. Az énekesnő most úgy döntött, Galambos Lajossal közösen készít egy dalt, amit már nem tudnak letiltatni.

Közélet

Brutális módon akart rabolni, most bíróság elé állhat

A kiskunhalasi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki idős asszonyt akart kirabolni.

Életmód

Kardiológus szakorvosokkal lehet nonstop telefonon konzultálni

Magyarországon, csakúgy, mint a fejlett világban mindenhol, a szív- és érrendszeri halálozás áll az első helyen. A koronavírus járvány alatt sem feledkezhetünk meg azokról, akik ilyen alapbetegséggel élnek együtt. A magas…

Ismert személy

Megható üzenetet küldött nemrég elhunyt édesapjának Gesztesi Károly lánya

Liptai Claudia, a januárban elhunyt Gesztesi Károly volt felesége tette közzé közös gyermekük, Panka üzenetét. Fotó: Facebook/Gesztesi Károly A posztot észrevevő Blikk megjegyzi, Gesztesi lánya eddig nem beszélt arról, hogy…

 

Kategória ajánló