Lagzi Lajcsi hírek

Ismert személy › Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos fiát felvették az ELTE-re

20.07.27 03:46

Komoly pályát választott magának Galambos Lajos fia, Istvánka: a fiatal ügyvéd szeretne lenni. Az első lépést már sikerült is megtennie álma megvalósításához, miután felvették az ELTE jogi karára.

Perre készül az Instagram ellen Galambos Lajos

20.07.07 08:25

„Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál vagy az oldalt eltávolították.” Pár napja ezzel a hibaüzenettel találkozhatnak, akik a legnagyobb fényképmegosztó közösségi oldalon Galambos Boglárka profilját keresik. Néhány nappal ezelőtt nem tudott belépni…

Hatalmas veszteség érte Galambos Lajost

20.07.01 08:34

Lagzi Lajcsi egy ideig nem vállal külföldi fellépést. A járvány alatt átértékelte az életét. A koronavírus miatt egy barátját is elvesztette.

„Nagyon megijedtem" - Nyugtalanul telnek Lagzi Lajcsiék mindennapjai

20.06.13 16:34

Nagyon megdöbbent Lagzi Lajcsi, amikor egy tarajos sült pillantott meg a birtokán. Erdész barátja is vele volt, aki szintén látta. Ez az állat igen veszélyes tud lenni, még egy oroszlánnal is képes végezni.

Lagzi Lajcsi: utoljára vagyunk így együtt

20.05.21 07:37

Lagzi Lajcsi korábban nem tudott annyi időt tölteni a gyerekeivel, amennyit szeretett volna. A koronavírus és a karantén azonban mindent átírt.

Lagzi Lajcsi Szilágyi István özvegyénél járt

20.05.07 13:38

A zenészt mélyen megrendítette Szilágyi István halála, már néhány hónapja is segítette a rossz körülmények között élő családot, és most sem tudta tétlenül nézni, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiát és férjét elvesztő Humenyánszky Jolán milyen nehéz…

A(z) "Lagzi Lajcsi" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Galambos Lajos fiát felvették az ELTE-re

Komoly pályát választott magának Galambos Lajos fia, Istvánka: a fiatal ügyvéd szeretne lenni. Az első lépést már sikerült is megtennie álma megvalósításához, miután felvették az ELTE jogi karára.

Közélet

Wolff szívesen menne bíróságra, Stroll kikéri magának a csalást

A Mercedest eddig nem vették elé a Racing Point ügyében: Toto Wolff provokatívan kijelentette, csak óvjanak a riválisok, mivel ők ártatlanok. Lawrence Strollt felháborította a fellebbezni tervezők rossz sportemberi magatartása:…

Ismert személy

Kibékült Gesztesi Károly családja és Molnár Anikó

Hosszas háborúskodás után végre szent a béke a színész szerettei és Anikó között.

Életmód

Edzés közben halt meg a Zvezda amerikai kosarasa

A 27 éves Michael Ojóval szívroham végzett.

 

Kategória ajánló