Lady Gaga hírek

Ismert személy › Lady Gaga

Lady Gaga most először mesélt a füstbe ment eljegyzéséről

20.11.03 12:02

Istenien festettek együtt, mégis felbontották az eljegyzésüket - Lady Gaga egy elég meglepő szituációban, most először mesélt a Taylor Kinney-vel való szakításáról.

Lady Gaga sminkjétől leesett az állunk

20.09.01 18:58

A hétvégén az MTV díjátadón Lady Gaga tarolt, de nem csak a díjakban volt nagyon erős az énekesnő, hanem az ő megjelenése volt a legjobb is.

Lady Gaga olyan szájmaszkokat hord, hogy az arcod leszakad

20.09.01 10:46

A koronavírus-járvány kitörése óta az első komoly díjátadót rendezték meg New Yorkban, és Lady Gaga volt az est legnagyobb főszereplője.

A(z) "Lady Gaga" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Világhírű magyar divattervezők és dizájnerek Amerikában

A magyarok mindenhol ott vannak – mondják, és ez igaz a divat világára is. Sokan még a világháború elől menekülve kezdtek új életet a tengerentúl, másokat már eleve a sikereik repítettek oda. De hogy kerül Lady Gagához egy…

Tudomány

Nem sikerül felgyorsulni az oltási tempóval

Továbbra is száz feletti a járvány napi, hazai áldozatainak száma. És továbbra is maradt az erősen lelassult oltási ötem. Folyamatosan csökken viszont a kórházi kezelésre szorulók száma.

Márka

Idén 100 éves lett a Gucci: különleges kollekcióval ünnepel a márka, ami felér egy időutazással

A Gucci kétségtelenül az egyik legnívósabb olasz divatház, amelynek a története 100 évvel ezelőtt egy kis firenzei butikból indult. A minőségi termékek hamar népszerűvé váltak, így a családi vállalkozás hatalmas sikereket ért el. Ezt…

Életmód

Felkavaró videó: Játszótéren, a gyerekek szeme láttára végezték ki az agresszív kutyát

Az agresszív állat nemcsak a gyerekekre, hanem a rendőrökre is rátámadt.

 

Kategória ajánló