Kuvait hírek

Ország › Kuvait

Kidobta a Donald Trump által bemutatott béketervet a kuvaiti házelnök

20.02.08 18:40

A szemétbe való a Donald Trump által bemutatott közel-keleti béketerv a kuvaiti parlament elnöke szerint, aki szombaton egy tanácskozáson ténylegesen a kukába hajította az amerikai elnök nevével fémjelzett dokumentum egy másolatát.

A(z) "Kuvait" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

25,6 milliót loptak egy kuvaiti ékszerkereskedőtől egy budapesti luxushotelben

Ahmad Fahrad vacsorázni ment, néhány óra alatt 25,6 millió forintnyi eurót loptak ki a számkódos szobai széfből. A szobalányt gyanúsítják.

Ország

A koronavírus-járvány negatív hatásai - Csökkentek a sportolók fizetései, a sportlétesítmények és a doppinglabóratóriumok működése is megváltozott

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által akkreditált laboratóriumok közül már tíz felfüggesztette vagy korlátozta tevékenységét a világjárvány miatt - közölte a WADA sajtószolgálata hétfőn. Az összegzés…

Gazdaság

Jelentősen emelkedő olajár, mondjuk mi áll a háttérben

A WTI 21,3 dollárra emelkedett, miután ma reggel a kínai ipari PMI adat jobb lett a vártnál. A márciusi 52,0 pont a februári 35,7 ponthoz képest hatalmas ugrás, ami mutatja, hogy Kínában fokozatosan újra tudják indítani a termelést.

Ország

Lothar Matthäus a magyar külügyminiszter segítségével jutott ki Dubajból

Az 59 éves ex-futballista orosz feleségével együtt nyaralt az Egyesült Arab Emírségekben.

 

Kategória ajánló