Kutyatartás hírek

Életmód › Kutyatartás

Kurucz Adrienn: Kutyások, ha találkoznak

20.12.31 13:10

Egy magának való kutyasétáltató feljegyzései arról, milyen élmények érik a nap legszebb pillanataiban

Díjat nyert a Lounge Group PR divíziója

20.12.16 16:03

A Lounge Group PR divíziója tegnap este újabb komoly szakmai elismerésekkel lett gazdagabb. Az ügynökség Jófogással közös, a felelős kutyatartás fontosságára és az állatszaporítók áldatlan tevékenységére rámutató szemléletformáló kampányát az…

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

20.12.02 15:13

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Pécs – Este nyolc után

20.11.25 15:35

Pál Zsombor pécsi fotóst kérte meg a kijárási tilalom kihirdetése után a Szabad Pécs arra, hogy mutassa meg képeken, hogyan él a város este nyolc után és éjszaka. A fotók is mutatják, jól látszik a felvételeken, de Pál Zsombor is elmondta, hogy Pécs utcái…

Menhelyi kutyákkal kerülnék ki a kijárási tilalmat

20.11.24 17:55

Sokan menhelyi kutyák örökbefogadásával használnának ki egy kiskaput, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseket kikerülve este 8 óra után is elhagyhassák otthonukat.

Kannibál tanárt tartóztattak le Berlinben – lerágta áldozata lábszárát

20.11.20 18:14

Egy 44 éves férfi volt az áldozat, a gyanúsított pedig egy 41 éves tanár. Az áldozat csontjaira kutyasétáltatás közben bukkantak rá helyiek egy erdőben, Kelet-Berlin Pankow kerületében. A feltételezett elkövető, egy tanár lakásához nyomkereső kutyák…

A(z) "Kutyatartás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Sütivel ölnének kutyákat Svédországban

Komoly kockázattal jár Malmö központjában a kutyasétáltatás.

Életmód

Megható fotók! Így mentették ki a tűzoltók a jeges vízből a rémült kutyust

Madarak után szaladt az a kutyus, amely alatt beszakadt a Sóstó jege Székesfehérváron. A bajba jutott négylábú gazdája feleslegesnek tartotta a póráz használatát, ezért majdnem elvesztette kedvencét.

Közélet

Járvány: Nyugat-Európa nem lazít, sőt!

Életbe lépett a meghosszabbított éjszakai kijárási tilalom Franciaországban. Bécsben néhány ezren tüntettek a korlátozások ellen.

Közélet

Elfogták a villamosmegállóban késelőket

A budapesti rendőrök az ügyben négy férfit vesznek őrizetbe – értesült az Objektív Hírügynökség a BRFK közleményéből.

 

Kategória ajánló