Kúria hírek

Közélet › Kúria

El szeretnék érni, hogy Bikfalva felkerülhessen az UNESCO-listára

19.08.14 08:22

Próbálják úgy fejleszteni a kúriáiról híres Bikfalvát, hogy felkerülhessen az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára.

Különleges babakiállítás Zalában

19.08.11 11:18

A babakiállítás a Deák Ferenc Kúria és Múzeum belépőjével látogatható, mellyel szintén megtekinthető a Deák Ferenc életét bemutató „A haza bölcse, Zala büszkesége” című állandó tárlat is.

Folytatódik a nyíregyházi Kállay-kúria fejlesztése

19.08.06 14:12

A második, most kezdődött felújítási szakaszban 400 millió forintot fordítanak a kúriára, a munkálatok várhatóan 2020 első negyedévében fejeződnek be az ingatlanon.

Stílusos Vidéki Éttermiség újratöltve

19.08.05 20:12

SVÉT 11. – azaz 1 hangulatos nemesi kúria, 17 tagétterem, 2 vendégétterem, ízes újdonságok szeptember 7-én Rácalmáson.

Különleges Babakiállítás a Deák Ferenc Kúriában Kehidakustányban

19.08.04 22:57

Különleges Babakiállítás – Marozsyné Guba Rózsa babakészítő népi iparművész saját alkotásai költöznek augusztus 17-től Deák Ferenc, a „HAZA BÖLCSE” otthonába. Az alkotások „különlegessége”, hogy Guba Rózsa a babáit sík textilből kiindulva készíti…

Hableány akták: Ismét letartóztatták a Viking Sigyn ukrán kapitányát

19.07.31 19:45

Ismét elrendelte a dunai hajóbaleset ügyében a szállodahajó meggyanúsított ukrán kapitányának letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság - közölte a szerdai döntés után a gyanúsított védője, Tóth M. Gábor a bíróság épületében újságírókkal. A…

Ismét elrendelték a Viking ukrán kapitányának letartóztatását

19.07.31 12:12

A bíróság a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának veszélyére hivatkozva rendelte el a Viking ukrán kapitányának letartóztatását augusztus 31-éig.

A(z) "Kúria" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

El szeretnék érni, hogy Bikfalva felkerülhessen az UNESCO-listára

Próbálják úgy fejleszteni a kúriáiról híres Bikfalvát, hogy felkerülhessen az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára.

Közélet

Döntött a bíróság: pszichiátriára kell vonulnia a világhírű színésznőnek

A bíróság döntése szerint 30 napos pszichiátriai kezelésre szorul Heather Locklear, akit még tavaly nyáron tartóztattak le családon belüli erőszak és bántalmazás miatt.

Közélet

„Ha nem a fideszes jelölt nyer, akkor szopni fogunk” – Lovagkeresztet kapott a putnoki polgármester

A városvezető egyszer azt mondta, „néha olyan embereket engednek a választópolgárok a fazékhoz, akik a guillotine alá valók” – írta meg a Magyar Narancs. Agusztus 20-a alkalmából átadták a lovagkereszteket, többek között…

Politikus

Nagy Blanka szüleit feljelentették miután kiderült, hogy a diáklány indul az őszi választásokon

„Elkezdődött a kampányidőszak a Fidesznél. Feljelentették a szüleimet” – írta pénteken este Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté vált Nagy Blanka, aki Kiskunfélegyházán önkormányzati képviselő-jelöltként méreti meg magát…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló