Kunhalmi Ágnes hírek

Politikus › Kunhalmi Ágnes

Magyar Nemzet: Az MSZP megyei elnökeinek többsége Mesterházy Attilát sírja vissza

Tegnap 13:48

Hamarosan lejár az MSZP vezetésének kétéves mandátuma, ami újra felszínre hozta a párton belüli feszültségeket. A szocialisták eredetileg március­ban, majd májusban tartottak volna kongresszust, az elsőn az alapszabályukat akarták módosítani, a…

Fidesz: Elképesztő a baloldal viselkedése a járvány alatt

20.05.19 15:40

Elképesztő a baloldal viselkedése a járvány alatt. Lassan eljutnak oda, hogy Kunhalmi Ágnesnek és a társainak köszönhető, hogy eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket és tömeges halálozásokat - közölte a Fidesz az MTI-vel.

Mszp: állami kórházak voltak a járvány gócpontjai

20.05.19 12:46

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták választmányi elnöke szerint nem a kormányzati intézkedéseknek, hanem az emberek fegyelmezettségének és józan eszének köszönhető a járványgörbe ellaposítása.

Kunhalmi Ágnes „beazonosította” a járvány gócpontjait

20.05.19 12:35

Az állami kórházakat tartja a koronavírus-járvány gócpontjainak az MSZP országgyűlési képviselője.

Kunhalmi Ágnes rettenetesen kiborult az operatív törzs döntése miatt

20.05.12 18:19

"Dehogy dilettantizmus, tudatos politikai cselekedet! A lényeg hogy Budapesten betegedjenek meg, illetve haljanak meg a legtöbben" - írja Facebook-bejegyzésében a szocialista politikus.

Kunhalmi: Orbán a járvány politikai haszonlesője!

20.05.07 14:25

Nagyon helyes, hogy a Fidesz-kormány eleget tett a szocialisták követeléseinek az érettségin alkalmazott óvintézkedésekkel kapcsolatban - mondta el online sajtótájékoztatóján Kunhalmi Ágnes, az Mszp választmányi elnöke.

Kunhalmi kimondta: veszélyes és felelőtlen Fideszék legújabb döntése

20.04.25 08:04

Veszélyesnek és felelőtlennek nevezte Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke, hogy a kormány ragaszkodik a május 4-iki érettségihez. Azt is mondta: téved Orbán, ha azt hiszi, a gazdaság korai újraindításával meg tud úszni egy bőkezűbb válságkezelő…

MSZP: az oligarchák kimaradtak a járványügyi közteherviselésből

20.04.04 14:28

Az MSZP a kormány által szombaton bejelentett koronavírus-járvánnyal összefüggő intézkedéseinél markánsan baloldalibb gazdaságélénkítő csomagot javasol  – mondta Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője szombaton, a…

Mszp: politikai játszmák helyett az emberek egészségével foglalkozzon a kormány!

20.03.25 18:16

Sem a teszteléshez, sem a védőfelszerelések beszerzéséhez, sem a munkavállalók, a vállalkozások megsegítéséhez nem kellenek kétharmados szabályok - mondta Kunhalmi Ágnes, az Mszp választmányi elnöke.

A(z) "Kunhalmi Ágnes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

„Az Orbán-kormány költségvetése a cserbenhagyás költségvetése”

Munkahelyek százezreit menthették volna meg, ha az MSZP ajánlásait beépítik a költségvetésbe – így tömegek munkája szűnhet meg – nyilatkozta pénteki online sajtótájékoztatóján Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke.

Politikus

Újra kell tervezni az I. kerület költségvetését az elvonások miatt

V. Naszályi Márta budavári polgármester fideszes és kormányzati kritikákra is válaszolt. Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírusjárvány, amelynek kezeléséhez nem…

Politikus

Levelet kapott Tóth Bertalan az operatív törzstől - ez volt benne

Még április 20-án küldte el a kórházi ágyak kiürítésével kapcsolatos kérdéseit az Operatív Törzsnek, miután a kórházak közölték, hogy nem nyilatkozhatnak.

 

Kategória ajánló