Kunetz Zsombor hírek

Ismert személy › Kunetz Zsombor

Dr. Kunetz Zsombor: meddig lehet valaki miniszter, aki nyilvánvalóan és nyilvánosan hazudik?

20.05.21 11:29

Az alábbi gyűjtemény csak és kizárólag kormányzati médiumok anyagából áll, és természetesen a miniszteri levél másolatából – szedte csokorba Dr. Kunetz Zsombor Kásler Miklós megszólalásait közösségi oldalán. Magyar Nemzet, 2020. április 14.…

„Ahogy ennek bután nekiálltak, nem egy kormány, egy egész párt is belebukna normális helyen”

20.05.12 15:43

Kunetz Zsombor a járvány hazai kezeléséről, a kórházi ágyak kiürítéséről és a betegek otthoni ápolásáról is beszélt a 24.hu-nak.

Kunetz: Nonszensz, trehány kásleri munka

20.05.06 12:46

Újra beindulhat az egészségügyi ellátás az országban, de sok esetben csak negatív koronavírus-teszttel. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértőt kérdeztük.

Szakértő: felesleges gumikesztyűt hordani

20.04.21 17:16

Kunetz Zsombor szerint ha szakszerűen használjuk a kesztyűt, rengetegre van szüksége egy átlagembernek is, ami fokozhatja a hiányt. Szerinte elegendő a gyakori kézmosás és a kézfertőtlenítés.

Kunetz Zsombor: Több halálos áldozata lehet a minisztériumi intézkedéseknek, mint magának a koronavírusnak

20.04.15 20:55

Az egészségügyi szakértő korábban blogjában írt arról: az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet igazgatóját Kásler Miklós azért távolította el, mert nem volt hajlandó sorsukra hagyni betegeit. Szerinte ugyanakkor példaértékű, hogy Cserháti…

Mind meghalunk az intenzív terápiás ágyak hiányában, vagy van megoldás?

20.03.06 08:19

A koronavírus-járvány legszűkebb keresztmetszete az intenzív-terápiás ellátás lesz. Tekintve a szabad ágyszámokat, teljes gőzzel a megelőzés felé kell fordulni. Hogy milyen lépéseket érdemes megfontolni? Mutatom a cikkben.

A(z) "Kunetz Zsombor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kunetz: Kásler nyíltan hazudik a kórházkiürítésekről

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő Kásler Miklós saját levelével cáfolja, amit a miniszter legutóbbi interjújában mondott, hogy nem is kellett kórházi ágyakat kiüríteni.

Nagyvilág

Hasztalan sulistop, túltolt karantén – meglepő fordulat Norvégiában

Norvégia valószínűleg túl szigorú karantént alkalmazott a koronavírus ellen, aminek komoly gazdasági ára van. Ráadásul kérdéses, hogy például az iskolabezárások lassították-e a járványt. Az áldozatok száma relatív alacsony,…

Politikus

Kásler Miklós elárulta, kik kapják az egészségügyben az 500 ezer forintos juttatást

Az erkölcsi megbecsülés mellett materializálni kellett a munkájukat – mondta a miniszter.

Életmód

A Honvédkórházra 2 milliárdot, sportlétesítményekre 4 milliárdot ad pluszban a kormány

Több mint százmilliárdot mozgatott át a kormány egy határozattal. Sok pénz jut a sportra, de kap a TEK és a honvédség is.

 

Kategória ajánló