Kulturális Örökség Napjai hírek

Esemény › Kulturális Örökség Napjai

Idén hét helyszínen zajlanak a Kulturális Örökség Napjai Gyulán

20.09.12 10:22

  Idén a város önkormányzata és az Erkel Ferenc Kulturális Központ is csatlakozik a szeptember 19-20-ai Kulturális Örökség Napjai elnevezésű programsorozathoz. Ez az Európai Örökség Napok magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven…

„Zsolnay kisasszonyok” kíséretével fedezhetjük fel a Zsolnay Negyedet

20.09.11 15:16

A pécsi világörökségi helyszínek mellett a Zsolnay Kulturális Negyed is egyedi programokkal várja a látogatókat szeptember 19-20-án, a Kulturális Örökség Napjai című országos rendezvénysorozathoz csatlakozva.

Palota séta „pincétől a padlásig” – A Kulturális Örökség Napja Nyíregyházán

20.09.11 11:37

Az impozáns épület Maróthy Kálmán tervei alapján, 1925-ben épült, mely Nyíregyháza kulturális negyedének szívében található. A hajdani Pénzügyigazgatóság, majd Megyei Tanács épületébe a '70-es években költözött be a Jósa András Múzeum.

Múltbeli barangolás a Galántai Honismereti Múzeumban

20.09.10 00:37

A Galántai Honismereti Múzeum idén szeptemberben is változatos programokkal készül, melyek az Európai Kulturális Örökség Napjai című rendezvény keretén belül valósulnak meg.

Online turisztikai konferencia a Pannon Egyetemen

20.08.26 09:16

A veszprémi székhelyű Pannon Egyetem Turizmus Intézeti Tanszéke online nemzetközi tudományos konferenciát rendez 2020. szeptember 9. és 11. között „Tourism as a Driver or Barrier for Quality of Life” címmel.

A(z) "Kulturális Örökség Napjai" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Rómer Flóris Terv – Már 160 Kárpát-medencei helyszínen végeztek értékmentést

Eddig összesen 160 helyszínen végeztek örökségvédelmi beavatkozásokat a külhoni magyar vonatkozású épített kulturális örökség megmentését szolgáló Rómer Flóris Terv során – hangzott el a program eredményeit bemutató,…

Kultúra és szórakozás

A kör bezárult – Demeter visszavonja a nyilatkozatát

Az egyértelműen negatív visszhang nyomán a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, miniszteri biztos visszavonta a Soros Györgyöt és a gázkamrákat együtt emlegető cikkét. Alább Demeter újabb keletű szövege:     …

Életmód

Ferrari: Leclerc most nem olyan magabiztos az autóban

A Ferrari Forma-1-es csapatának sportigazgatója, Laurent Mekies azt mondja, a Bahreini Nagydíj hétvégéjén Charles Leclerc eddig nem annyira magabiztos, mint amennyire szokott.

Ország

Ez lesz ma a nyerő taktika a Pirelli szerint

A délutáni Bahreini Nagydíjat megelőzően a Pirelli közzé tette, melyik stratégiát tartja a legideálisabbnak a futamra. Az olasz gumiszállító mérései alapján nagy rá az esély, hogy ma nem lesz elég egy kiállásMég több F1 hír:Räikkönent…

 

Kategória ajánló