Külgazdasági és Külügyminisztérium hírek

Közélet › Külgazdasági és Külügyminisztérium

A bekéretett román nagykövet nem ment el Szijjártóékkal találkozni

19.06.06 21:46

Magyarország most azt várja Romániától, hogy alaposan vizsgálja ki az úzvölgyi temetőnél csütörtökön történt "gyalázatos esetet", és adjon hiteles magyarázatot arra, hogyan kerülhetett sor a történtekre.

Magyar Levente: Magyarország vízügyi projektekkel kapcsolódik be az ázsiai fejlesztésekbe

19.06.05 12:10

Magyarország a vízügyi ágazatokon keresztül kapcsolódik be az Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bank munkájába – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Komoly az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt

19.06.01 21:43

Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt, és a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a partnerség a kanadai cégekkel – jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és…

Tíz új pályázat a vajdasági gazdaságfejlesztési program második szakaszában

19.05.24 03:52

Egyebek mellett falusi házvásárlásra, földvásárlásra, növénytermesztésre, állattenyésztésre és idegenforgalmi fejlesztésekre pályázhatnak a Vajdaságban élő magyar állampolgárok a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési…

Menczer Tamás: válasszuk a bevándorlásra nemet mondó politikusokat

19.05.22 16:55

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint a biztonság érdekében azokat a politikusokat kell választani, akik nemet mondanak a bevándorlásra.

A sakk jelentőségét méltatta Menczer Tamás

19.05.17 20:13

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára Rómában úgy fogalmazott: ez a sportág mindenre megtanít, amire a folyamatosan változó világban szükségünk van.

Új kompátkelőt építenek EU-s pénzből a magyar-szlovák határon

19.05.17 14:04

Két éven belül személyforgalmat lehetővé tévő kompösszekötettéssel új határátkelő létesül Magyarország és Szlovákia között, a Komárom-Esztergom megyei Neszmélyt és a felvidéki Dunaradványt összekötve - hangzott el a projektet...

A(z) "Külgazdasági és Külügyminisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Koronavírus: hat kínai magyart figyel a magyar külügy

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egyelőre nincs magyar érintettje a Kínából kiinduló koronavírusnak - közölte az InfoRádióval Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és…

Politikus

Tippeljen: miért viszik egzotikus országokba a pénzünket Orbánék...?

600 millió eurós hitelkeretet biztosított Szaud-Arábiában Szijjártó Péter külügyminiszter. Miért?

Gazdaság

Aki újít, le ne maradjon!

Közeleg a 28. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje.

Politikus

Durván kiosztott az amerikai külügyminiszter egy riportert, miután Ukrajnáról kérdezték

Megszakította az interjút és durván kiosztott egy rádióriportert Mike Pompeo amerikai külügyminiszter, miután az rákérdezett a visszahívott ukrajnai nagykövet ügyére.

 

Kategória ajánló