Külgazdasági és Külügyminisztérium hírek

Közélet › Külgazdasági és Külügyminisztérium

Tizenegy magyart menekítettek ki egy panamai fesztiválról, amit fegyveresek zártak le

20.03.18 09:49

Tizenegy magyar állampolgárt menekített ki a külképviselet egy panamai zenei fesztiválról, amelyet a koronavírus-járvány miatt zártak le a helyi fegyveres erők - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti…

Szlovákia visszaállította a határellenőrzést

20.03.12 20:40

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a szlovák kormány reggel 7 órától a közúti határátkelőin - a lengyel határszakaszt kivéve - visszaállítja a határellenőrzést.

Menczer Tamás: Nagyon vigyázzunk az időseinkre

20.03.06 12:05

Közösségi oldalán osztott meg egy videót a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár, amiben arról beszélt hogyha összefogunk, akkor túl fogunk jutni a koronavíruson is.

Mabisz: Az utasbiztosítás nem véd a koronavírus ellen

20.03.02 15:38

Ha valaki olyan területre vagy régióba utazik, amely az utazás napján szerepel a Külgazdasági és Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségek között, az utasbiztosítás nem nyújt fedezetet a koronavírus-fertőzés kapcsán felmerülő…

Menczer Tamás: A bevándorlás már egészségügyi kockázatot is jelent

20.03.02 14:36

Közösségi oldalán osztott meg egy videót a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár, aki arról beszél, hogy miért kiemelten fontos a határvédelem Magyarországon.

Koronavírus: megfertőződött egy magyar a karanténhajón

20.02.24 16:58

Magyarországon egyelőre még nincs koronavírussal fertőzött beteg, egy magyar azonban már elkapta a kórt Japánban. A férfi azon az óceánjáró hajón dolgozott, amit február elején karantén alá vontak.

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar a Diamond Princessen

20.02.24 15:25

Három magyar állampolgár, köztük egy zenész testvérpár tartózkodott a Diamond Princess hajón. Közülük ketten negatív eredményt produkáltak, egyikük viszont pozitív jelzést. A beteg elmondása szerint jól van, nem köhög és nincs láza.

Ezen a hajón fertőződött meg az első magyar koronavírusos beteg

20.02.24 13:31

Mint arról korábban beszámoltunk, koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

A(z) "Külgazdasági és Külügyminisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Szijjártó: Magyarország történetének legnagyobb hazatérési akciója zajlik

A 253 Kanadában és az Egyesült Államokban rekedt magyart a külgazdasági és külügyminisztérium 2 repülőgéppel hozta haza.

Politikus

„Se teszt, se tájékoztatás”

Senki nem tesztelte őket és nem kaptak tájékoztatást a kötelező karanténról - ezt állítja az RTL Híradónak több magyar is azok közül, akik hétfőn éjszaka külügyminisztériumi segítséggel jöttek haza Tirolból. 500 ember érkezett,…

Gazdaság

Közel 2 milliárd forintot nyertek balatoni fejlesztésekhez az Appeninn leánycégei

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében az Appeninn két leányvállalatának, a PRO-MOT HUNGÁRIA Ingatlanfejlesztő Kft., valamint a Solum-Invest Kft. a Kisfaludy Balatoni e-kikötő fejlesztési konstrukcióban…

Politikus

Átmeneti otthonokban is készülnek maszkok  az Ökumenikus Segélyszervezetnél

Munkatársak, önkéntesek és átmeneti otthonok lakói mellett Lévai Anikó jószolgálati nagykövet is segíti a maszkok készítését Különleges hétindító értekezletre került sor ...

 

Kategória ajánló