Kubatov Gábor hírek

Politikus › Kubatov Gábor

Kubatov: Olyan játékost figyelünk, aki extra

Ma 08:40

A Fradi elnöke szerint a magyar futball rengeteget fejlődött, beharangozott egy olyan igazolást, akire korábban gondolni sem mertek volna, és ősztől alkalmaznak egy szakembert, aki a nemzetközi meccseken a bírók viselkedését elemzi.

Lemondtak fizetésük egy részéről a Fradi futballistái

20.04.19 19:43

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor azt reméli, hogy a koronavírus-járvány utáni helyzetből a többi klubhoz képest erősebben fognak kikerülni, mert szerinte a kusza helyzet ellenére most is verseny van.

Kubatov embere beszállna a hadibizniszbe

20.02.05 09:13

Nagy tervei vannak a Fidesz-pártigazgató holdudvarába sorolt Mikó Istvánnak. Egy hadiipari referenciákkal jól elengedett céget szemelt ki a célra, amelyből első lépésben kivásárolt egy orosz vállalkozót.

Vádaskodik Mirkóczki Ádám

20.01.30 14:55

Mirkóczi állítja, hogy az egyik hivatali irodában olyan iratokat talált, amelyeken politikai aktivitás szerint listázták a szavazókat.

A(z) "Kubatov Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kubatov: Olyan játékost figyelünk, aki extra

A Fradi elnöke szerint a magyar futball rengeteget fejlődött, beharangozott egy olyan igazolást, akire korábban gondolni sem mertek volna, és ősztől alkalmaznak egy szakembert, aki a nemzetközi meccseken a bírók…

Politikus

Kocsis Máté: a pedofil bűncselekmények kapcsán nincs bocsánat

A pedofil bűncselekmények kapcsán nincs bocsánat, nem lehet megértés - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Sport

Elhunyt a Fradi legendás futballistája

Életének 77. évében elhunyt Szűcs Lajos, a Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója.

Közélet

Trump választási applikációja építi az ‘amerikai Kubatov-listát’

Donald Trump, az Egyesült Államok elnökének hivatalos elnökválasztási kampány-applikációja, a Trump 2020 jelentős mennyiségű adatot gyűjt össze felhasználóiról – jóval

 

Kategória ajánló