Kuba hírek

Ország › Kuba

Elítéltek Chemnitzben egy szíriai férfit

19.08.22 18:04

Az országba menedékkérőként érkezett 24 éves férfi és nemzetközi körözés alatt álló iraki tettestársa tavaly augusztusban leszúrt egy kubai származású német állampolgárt.

Megújul a híres kubai Varadero homokos tengerpartja

19.08.19 09:13

A híres kubai tengerparti üdülőhely, Varadero homokos tengerpartja egy ideje már pusztulóban van a talajerózió miatt. A Havannától 140 kilométerre fekvő tengerpartot most hatalmas mennyiségű homokkal pótolják.

Olá! Megjöttek az új rokonok!

19.08.19 07:10

Már láthatja a nagyközönség a kritikusan veszélyeztetett kubai, más néven rombuszkrokodilokat, akik nemrégiben érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az öt állat még nagyon fiatal, így hosszuk alig haladja meg a fél métert, de idővel két…

A világ egyik legritkább vadon élő állata érkezett a budapesti állatkertbe

19.08.17 20:01

A világ egyik legritkább vadon élő állata érkezett a budapesti állatkertbe. Mostantól látogathatók a Nagy-tó partján álló Krokodilház belső terében. Ebből már sejthető, hogy krokodilokról van szó, egész pontosan öt kubai - vagy más néven rombuszkrokodil…

Ritka ragadozók érkeztek Budapestre

19.08.16 15:58

Kritikusan veszélyeztetett kubai, más néven rombuszkrokodilok érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Kritikusan veszélyeztetett, ritka krokodilok az Állatkert új lakói

19.08.16 14:34

A fiatal kubai, vagy más néven rombuszkrokodilok most még csak alig fél méter hosszúak, ám idővel kétméteresre, vagy akár még nagyobbra is megnőhetnek.

A(z) "Kuba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Találgat a piros cetlis pesti panelház: koronavírusos-e a lakó?

Hipózzák a liftet, fertőtlenítik a liftgombokat, éjjel-nappal takarítanak – így élnek most egy budapesti, Havanna-lakótelepi lépcsőház lakói, mert kikerült a piros cetli egy lakásra, és a sárga cetli az egész lépcsőházra: egy lakásban…

Ismert személy

A genderideológia karjában, Fidel Castrót és Marxot éltetjük - Orbán a Néppárthoz

Az „Európában is súlyos örökséget hagyó kommunizmussal és marxizmussal szembeni fellépés helyett Fidel Castrót és Karl Marxot éltetjük”, a brüsszeli bürokrácia megerősítését pártfogoljuk, feladtuk az egy nő és egy férfi…

Ország

Az amerikai külkereskedelmi mérleg hiánya nyolchavi csúcson áprilisban

A szezonálisan kiigazított adatok szerint áprilisban tavaly augusztus óta legmagasabb, 49,4 milliárd dollár volt a hiány.

Nagyvilág

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel Etiópiában

Washington - Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel az etiópiai Gona és Middle Awash régészeti lelőhelyeken a spanyolországi humán evolúció nemzeti kutatóközpont (CENIEH) szakemberei.

 

Kategória ajánló