Kuba hírek

Ország › Kuba

Elítélték a chemnitzi gyilkosság elkövetőjét

19.08.22 18:04

Az országba menedékkérőként érkezett férfi és nemzetközi körözés alatt álló iraki tettestársa tavaly augusztus 26-án leszúrt egy kubai származású német állampolgárt.

Megújul a híres kubai Varadero homokos tengerpartja

19.08.19 09:13

A híres kubai tengerparti üdülőhely, Varadero homokos tengerpartja egy ideje már pusztulóban van a talajerózió miatt. A Havannától 140 kilométerre fekvő tengerpartot most hatalmas mennyiségű homokkal pótolják.

Olá! Megjöttek az új rokonok!

19.08.19 07:10

Már láthatja a nagyközönség a kritikusan veszélyeztetett kubai, más néven rombuszkrokodilokat, akik nemrégiben érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az öt állat még nagyon fiatal, így hosszuk alig haladja meg a fél métert, de idővel két…

A világ egyik legritkább vadon élő állata érkezett a budapesti állatkertbe

19.08.17 20:01

A világ egyik legritkább vadon élő állata érkezett a budapesti állatkertbe. Mostantól látogathatók a Nagy-tó partján álló Krokodilház belső terében. Ebből már sejthető, hogy krokodilokról van szó, egész pontosan öt kubai - vagy más néven rombuszkrokodil…

Ritka ragadozók érkeztek Budapestre

19.08.16 15:58

Kritikusan veszélyeztetett kubai, más néven rombuszkrokodilok érkeztek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Kritikusan veszélyeztetett, ritka krokodilok az Állatkert új lakói

19.08.16 14:34

A fiatal kubai, vagy más néven rombuszkrokodilok most még csak alig fél méter hosszúak, ám idővel kétméteresre, vagy akár még nagyobbra is megnőhetnek.

Meghalt Jamie Prtega kubai bíboros

19.07.26 17:30

Elhunyt Jaime Ortega kubai bíboros, volt havannai érsek, aki közvetítőként szerepet vállalt a Kuba és az Egyesült Államok közötti párbeszéd megindulásában - jelentette be pénteken a kubai római katolikus egyház.

A(z) "Kuba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Fidel Castro krokodilja csonkított meg egy svéd férfit

Fidel Castro hajdani kubai vezető tulajdona volt az a krokodil, melynek harapása miatt amputálták egy svéd férfi karját - írta egy svéd napilap.

Ismert személy

Fidel Castro krokodilja csonkított meg egy svéd férfit

Fidel Castro hajdani kubai vezető tulajdona volt az a krokodil, melynek harapása miatt amputálták egy svéd férfi karját - írta egy svéd napilap.

Ország

Egyre pocsékabbul fest a kínai gazdaság

Kínában az ipari termelés növekedésének üteme 17 éves mélypontra esett vissza, a kiskereskedelmi forgalom bővülése pedig tovább lassult augusztusban az elhúzódó amerikai-kínai kereskedelmi háború és a gyengülő belföldi…

Nagyvilág

Jelentősen megemelkedett az olaj ára a szaúdi Aramcót ért támadás miatt

Washington szerint Irán áll a két szaúdi olajterminál elleni támadások hátterében.

 

Kategória ajánló