Krug Emília hírek

Ismert személy › Krug Emília

Krug Emília visszatér: ekkor lesz látható újra a képernyőn

20.05.18 03:39

Hétfőtől újra dolgozik az ATV műsorvezetője, Krug Emília, az Egyenes Beszéd és A nap híre című műsorokban, heti háromszor lesz látható.

Így telnek Krug Emília és kisbabája hetei a karanténban

20.04.24 09:28

Az ATV műsorvezetője Veiszer Alindának és Kárász Róbertnek beszélt a Start című műsorban arról, hogy hogyan telnek a hetei a járvány időszakában.

"Mindenkinek más miatt nehéz ez a helyzet" - Krug Emília otthonából üzent

20.04.09 08:46

Az ATV műsorvezetője és családja már nagyon várta a jó időt, nemsokára öt hónapos kisfiukkal nagy kirándulásokat terveztek - erre azonban most nincs lehetőség. Krug Emília azt mondja, a szabályokat azért kell most maradéktalanul betartani, hogy…

Fogadj örökbe egy macit! – Halász Judit lefőzte a fiatalokat

20.03.10 08:04

Down-szindrómásoknak, autistáknak, értelmi sérülteknek és hallássérülteknek segítettek felszolgálni hírességek. Többek mellett Halász Judit, Hegyi Barbara, Ónodi Eszter, Krug Emília, Tóth Vera, B. Tóth László, Kárász Róbert és Thuróczy Szabolcs…

Krug Emília visszatér a képernyőre – ma este ő vezeti az Egyenes beszédet

20.02.27 19:16

Hónapokkal kisfia születése után újra a képernyőn lesz látható a jelenleg is szülési szabadságát töltő Krug Emília. Az ATV műsorvezetője az Egyenes beszédben faggatja ma este a vendégeket. Kisfiára addig édesapja vigyáz otthon.

A(z) "Krug Emília" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés