Kreml hírek

Nagyvilág › Kreml

Kreml-szóvivő: Moszkva nem fogja tűrni, amit most a csehek és bolgárok művelnek

21.04.29 18:55

Moszkva azt szeretné, hogy ezek az országok változtassanak „skizofrén álláspontjukon” – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Bernard Guetta: Vlagyimir Putyin nem fenyeget, csak követelőzik

21.04.24 16:19

Lássuk be, Vlagyimir Putyin nyert egy kört, de miről tárgyalhat egyáltalán a Fehér Ház és a Kreml egy csúcstalálkozó előtt és alatt?

Vlagyimir Putyin részt vesz a klímacsúcson

21.04.19 16:34

Részt vesz Vlagyimir Putyin orosz elnök a csütörtökön videokonferencia formájában megtartandó klíma-csúcsértekezleten - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

Oroszország továbbra is válaszolni fog az Egyesült Államok szankcióira

21.04.19 15:01

Oroszország továbbra is válaszolni fog az Egyesült Államok szankcióira a kölcsönösség elve alapján - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak hétfőn Moszkvában.

Joe Biden szankciókkal sújtotta az orosz kötvénypiacot

21.04.15 16:10

Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, a napokban szankciók bevezetését jelentette be, melyekkel megtiltják az amerikai cégeknek az üzletelést

A(z) "Kreml" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Kreml: nincs döntés a jövőbeni Putyin-Biden-csúcs helyszínéről

Nincs döntés a Vlagyimir Putyin orosz és a Joe Biden amerikai elnök között tartandó lehetséges csúcstalálkozó helyszínéről - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak csütörtökön Moszkvában. "Továbbra sincs…

Nagyvilág

Hazaárulással gyanúsítják Ukrajnában Putyin „komáját”

Viktor Medvedcsukot, az egyik Moszkva-barát parlamenti párt vezetőjét, valamint párttársát, Tarasz Kozakot gyanúsítják egyebek mellett titkos katonai információk átadásával.

Politikus

Hazaárulással gyanúsítják Ukrajnában Putyin „komáját”

Viktor Medvedcsukot, az egyik Moszkva-barát parlamenti párt vezetőjét, valamint párttársát, Tarasz Kozakot gyanúsítják egyebek mellett titkos katonai információk átadásával.

Közélet

Gyerekek videóit várja a NÚSZ Zrt., amiben azt mutatják be, mit jelent számukra a biztonságos közlekedés

A Közlekedési Kultúra Napján indítja el #közlekedjbiztonságosan kampányát a Nemzeti Útdíjfizetés Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.). A társaság idén immár harmadik éve csatlakozik a Közlekedéstudományi Egyesület által koordinált…

 

Kategória ajánló