Közösségi média hírek

Infotech › Közösségi média

Catherine Deneuve nem hisz a zaklatásellenes kampány sikerében

17.10.21 17:32

A francia filmsztár együttérez a szexuális zaklatás áldozataival, ugyanakkor megkérdőjelezi a Weinstein-botrány után a közösségi médiában elkezdődött internetes kampány értelmét.

Hogyan neveljük jól a digitális bennszülött gyermekeket?

17.10.13 00:45

Gyermekeink olyan világban nőnek fel, ahol a közösségi média, a mobiltechnológia és az online közöss

Közösségi média gyermeknyelven

17.10.10 11:20

Megjelent egy gyermekeknek szóló, az ő nyelvükön megírt, közösségimédia-használati tanácsokat tartal

Nagyon mellényúlt a Dove a színes bőrűből fehérré változó nő reklámjával

17.10.09 16:18

A szépségipari termékeket gyártó cég ugyan törölte a közösségi médiába szánt kisvideós hirdetést, és elismerte, hogy hibázott, bocsánatot is kért, de a nyomokat már nem lehet eltüntetni.

Jakupcsek Gabriella beszólt a kitárulkozó sztároknak

17.10.09 07:59

Miért nem mernek beszélni arról az emberek, hogy hogy vannak? Akik viszont ország-világ elé tárják sikertörténetüket, valóban boldogok? Ez érdekli Jakupcsek Gabriellát.

Michelisz: folyamatosan fejlesztettük idén a Hondát, nehéz nagyot ugrani

17.10.07 05:01

A pontállás alapján alapvetően hárman vannak versenyben a címért, négy versenyhétvégével a szezon vége előtt: Monteiro, Björk, és Michelisz, a tabellán is ez a sorrend. Monteiro közel egy hónapja szenvedett balesetet tesztelés közben a…

Sok­koló be­je­len­tést tett Jac­kie Chan lánya

17.10.06 19:38

Jackie Chan lánya, a 17 éves Etta Ng a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy meleg. Coming outját a homofób kommunista kormány által vezetett Kínában is üdvözlik a vele egykorú fiatalok.

A(z) "Közösségi média" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Meghökkentő dolog derült ki a mindent látó kamerákról

Az egyszeri autós azt gondolná, hogy ha valaki nekiütközik az Erzsébet híd pesti oldalánál, majd megállás nélkül továbbhajt, akkor a rendőrség könnyűszerrel elkapja az illetőt, hiszen Budapest egyik legforgalmasabb útszakaszát…

Infotech

Ő a világ legnépszerűbb pilótanője

Lindy Katsot már gyermekkorában megbabonázta a repülés világa. A 24 éves holland nő jelenleg pilótaként dolgozik, Instagram-oldala pedig elképesztő népszerűségre tett szert. -Sohasem aludtam el a repülőgépeken, mert mindig…

Közélet

Jó reggelt kívánt a Facebookon, erre letartóztatta az izraeli rendőrség

Terrortámadás gyanújával vették őrizetbe a palesztin építőmunkást, pedig csak a közösségi oldal fordítóprogramja rendetlenkedett.

Közélet

Brüsszel elleni kampánybeszédet tartott Orbán 1956 emlékére

A miniszterelnök szerint a globalizmus erői feszegetik ajtóinkat, és azon dolgoznak, hogy magyarok helyett „homo brüsszelicust gyúrjanak belőlünk”. Képek és videók a megemlékezésről.

 

Kategória ajánló