Közmunka hírek

Gazdaság › Közmunka

Egy tányérnyi szeretet – ételosztás Debrecenben

20.05.28 19:50

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete a koronavírus járvány miatti negyedéves szünet után a hónap utolsó vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő…

Változnak a közmunka szabályai - mindenki jelentkezhet

20.05.18 08:43

Az önállóan elhelyezkedni képes, továbbá a szakképzettséggel rendelkező személyek is lehetnek közmunkások a vírusjárvány miatti veszélyhelyzet ideje alatt - döntött a kormány.

Itt a kormány döntése: nagy változás jön a közmunkában

20.05.16 06:31

A kormány ezen a héten elhangzott ígéretének megfelelően fontos határozat jelent meg a pénteki Magyar Közlönyben, ami a koronavírus-járvány miatt munkájukat elvesztőknek szól.

A szezonalitás miatt is nő a munkanélküliség Heves megyében

20.05.13 08:46

Kevesebb munkanélküli részesült valamilyen ellátásban Heves megyében tavasz elején. A közmunka és a vírus is hatással van munkaerő-piacra.

Dömötör államtitkár “egyszemélyes álhírgyárosnak” titulálta a Jobbik elnökét

20.05.11 15:16

Nézzen a szemébe az 50 éves, munka nélkül maradt férfinak! - sürgette Tóth Bertalan a parlamentben Rétvári Bence államtitkárt, Dömötör Csaba államtitkár viszont Jakab Péter Jobbik-frakcióvezetőt szólította fel: menjen Ózdra, mert ott a jobbikos…

Közmunka, sereg, állami cég: ez vár azokra, akik elvesztették az állásukat

20.05.03 20:25

Egyre több a munkanélküli, a gazdaság csak lassan indul, de kezd körvonalazódni, hogyan fog segíteni a kormány azoknak, akiket a gazdaságvédelmi akcióterv sem tud megmenteni a munkanélküliségtől.

A(z) "Közmunka" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Döntött a kormány: mostantól szinte bárki lehet közmunkás

Egy kormányhatározatnak köszönhetően nem kell figyelembe venni egyes kizáró korlátozásokat a közmunka-program esetében, amíg tart a veszélyhelyzet.

Közélet

Nem veszi át a Budapestért Díjat a Levegő Munkacsoport

Nem sikerült elérni, hogy csökkenjen a főváros súlyos levegőszennyezettsége, ezért döntött úgy a környezetvédő szervezet, hogy nem veszi át a díjat, amit a Fővárosi Közgyűlés ellenszavazat és tartózkodás nélkül megítélt neki – adta…

Gazdaság

Kedvezőtlen fordulat: szűkül a magyar munkaerőpiac

Miközben csökkent a munkanélküliek száma szeptemberhez képest, addig a foglalkoztatottak is kevesebben lettek. Ez pedig csak egy dolgot jelenthet.

Tudomány

Meghalt az a nyugdíjas asszony, akinek a férje a kórház udvarán adott szerenádot

Stefano a járványügyi szabályok miatt nem tudta meglátogatni szerelmét, ezért harmonikajátékával akart neki örömet szerezni. 47 évig voltak házasok.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló