Közlekedés hírek

Közélet › Közlekedés

Nem csökkent a kamionforgalom március közepéig

Ma 13:01

Míg Budapesten eltűntek az utasok a közösségi közlekedés járműveiről, és az autóforgalom is jelentősen visszaesett, a teherautók száma március közepéig nem csökkent az utakon - írja a G7.

Reccsent az orrcsont: ez lett a közlekedési balhé vége Nemeshetésen

Ma 10:19

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. Egy helyi férfi 2019. november 7-én 12 óra 30 perc körül Nemeshetésen, a Petőfi Sándor utcában egy közlekedési konfliktust követően bántalmazott egy 66 éves személyt. A szintén helyi…

Kambodzsa nem zárja le a reptereit

Ma 08:28

A COVID-19 járvány hatása a Kambodzsai Királyságban is jelentősen hozzájárult a turizmus drámai hanyatlásához. Márciusban előreláthatólag 40%-kal kevesebb nemzetközi járatot fogadnak az ország repülőterei.

Törökország is szigorításokat vezet be

Tegnap 17:55

Törökország szombaton leállította a nagyvárosok közötti távolsági vasúti közlekedést, és korlátozták a belföldi repülést, Recep Tayyip Erdogan török elnök pedig arra szólította fel az embereket, hogy maradjanak otthon az új típusú koronavírus…

Élőben az operatív törzs tájékoztatója - videó

Tegnap 14:52

A kijárási korlátozások első napja - élőben az operatív törzs tájékoztatója

Éjféltől kijárási korlátozás van érvényben

Tegnap 12:28

Az alacsonyabb forgalom miatt az operatív törzs a közösségi közlekedés további csökkentéséről döntött

A(z) "Közlekedés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Nem csökkent a kamionforgalom március közepéig

Míg Budapesten eltűntek az utasok a közösségi közlekedés járműveiről, és az autóforgalom is jelentősen visszaesett, a teherautók száma március közepéig nem csökkent az utakon - írja a G7.

Közélet

Koronavírus: a szellemvárossá változott Budapest utcáin csak a rendőrök járőröznek - galéria

Rendőrök járőröznek a Lehel téren, Budapesten 2020. március 29-én, ugyanis a koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között.

Top magyar cég

A BKK járatain is ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

A fővárosi tömegközlekedés is ingyenes az egészségügyi dolgozók számára.

Tudomány

Kezd több mint kellemetlen lenni a koronavírus a hadseregek számára

Kevés olyan hely van, ahol gyorsabban terjedhetnek a járványok, mint a hadseregekben: a katonák a laktanyákban és a támaszpontokon összezárva élnek, egymás mellett ülnek a harckocsikban és a repülőkben, s nem…

 

Kategória ajánló