Közlekedés hírek

Közélet › Közlekedés

Második lett a csepeli Bringaváros az év KRESZ-parkja pályázaton

Ma 19:10

„Közlekedési kultúránk értékei” címmel idén tavasszal indított pályázatot a Partnerség a Közlekedésbiztonságért Egyesület, a Közlekedéstudományi Intézet, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, és a Közlekedéstudományi Egyesület. A projekt…

Árokba hajtott egy kisteherautó a 85-ösön Farádnál

Ma 17:16

Árokba hajtott és az oldalára borult egy kisteherautó Farád után, a 85-ös főút körforgalmánál. A járműben ketten utaztak. A csornai hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, ahol irányítás mellett halad a forgalom.

Egy híján 200 km/h sebességgel közlekedett egy autós a 74-es főútvonalon Zala megyében

Ma 14:58

Egy híján 200 km/h sebességgel közlekedett egy autós a 74-es főútvonalon Zala megyében Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 19., szo - 12:56 A ROADPOL által koordinált közlekedésbiztonsági napok keretében a zalai rendőrök is kiemelt…

Négyen sérültek meg az elmúlt huszonnégy órában

Ma 11:01

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Új üzemeltetőt keres a Bubinak a BKK

Tegnap 15:41

Közbeszerzésen keres üzemeltetőt öt évre a BKK Zrt. a fővárosi komplex közösségi kerékpáros közlekedési rendszer (Bubi) üzemeltetésére. Kérdés, hogy ki vállalkozik a veszteséges rendszer üzemeltetésére?

Nekiütközött az autónak a biciklijével

Tegnap 12:43

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Kerékpáros tanácsokat adtak a rendőrök Kiskőrösön

Tegnap 12:02

A kiskőrösi diákok tanítás előtt a közlekedési tanácsok mellett kerékpáros kiegészítőket kaptak az iskola rendőrétől.

Hírek Békés megyéből

Tegnap 10:11

Hírek Békés megyéből Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 18., p - 08:48 Balesetnél helyszíneltek, ittas járművezetés és lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Autó utánfutóval és kerékpáros kerékpárossal ütközött a megyében

Tegnap 09:58

A megye rendőrei szerdán nyolc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A(z) "Közlekedés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az év KRESZ-parkjának választották a pestszentlőrinci mini KRESZ-pályát

„Közlekedési kultúránk értékei” címmel idén tavasszal indított pályázatot a Partnerség a Közlekedésbiztonságért Egyesület, a Közlekedéstudományi Intézet, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, és a…

Top magyar cég

Üzemeltetőt keres a BKK a Bubinak

Ki akarja majd üzemeltetni a veszteséges Bubit?

Közélet

Idős nő életét mentette meg egy rendőr Győrladaméron

Be kellett törnie a házába, hogy megkezdhesse az újraélesztést.

Közélet

További tíz vasúti mellékvonalon áll vissza az eredeti menetrend

Újabb tíz regionális vasútvonalon állítja vissza az eredeti menetrendet a MÁV és a GYSEV október elsejétől. Augusztus elsején tíz vonalon már megtörtént az átállás.

 

Kategória ajánló