Közigazgatás hírek

Közélet › Közigazgatás

Következetlenségek az iskolákban, csúszó tesztelések – nehezen birkózik a járvánnyal a bürokrácia

20.09.15 10:06

Meglehetősen logikátlannak tűnik az, hogy melyik közoktatási intézményben rendelnek el távoktatást vagy küldenek haza osztályokat koronavírus-fertőzés miatt a hatóságok. Ennél is nagyobbnak tűnik a fejetlenség az állami vírusteszteknél.

Meggyilkolta a brazil kormány etnikai szakértőjét egy őserdei törzs

20.09.10 21:31

A rendőrség csütörtöki közlése szerint a kormánytisztviselőt, az eldugott amazonasi törzsek ismert szakértőjét íjjal lőtték mellbe, amikor az megpróbálta megközelíteni a lakhelyüket.

Beoltatta magát az orosz vakcinával a fehérorosz miniszterelnök

20.09.07 16:11

Beoltatta magát az új koronavírus elleni orosz védőoltással Raman Haloucsenka fehérorosz miniszterelnök - közölte hétfőn Minszkben a kormányfő sajtótitkára, Aljakszandra Iszajeva. A sajtótitkár szerint a miniszterelnök kiválóan érzi magát.

Véget ért az önkormányzati köztisztviselők sztrájkja

20.09.04 12:58

Szeptember 2-4. között 5358 munkavállaló vett részt a különböző időpontokban és időtartamban megtartott munkabeszüntetésben.

Véget ért az önkormányzati sztrájk

20.09.04 12:58

Véget ért a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) által meghirdetett háromnapos sztrájk, amelyben - különböző időpontokban és időtartamban - 5358 munkavállaló vett részt, és amelynek céljaival…

Elhatárolódik a vírustagadóktól az orvosi kamara: neveket is közöltek

20.09.03 18:23

Elhatárolódik az utóbbi hetekben mind nagyobb publicitást kapó vírusszkeptikus vagy vírustagadó csoportoktól a Magyar Orvosi Kamara elnöksége és a területi szervezetek vezetőinek döntő többsége – olvasható a kamara által kiadott közleményben.

DK: Elkezdődött az önkormányzati sztrájk a kormányzati megszorítások ellen

20.09.02 06:43

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete hirdetett sztrájkot az elmúlt hónapok önkormányzatokat sújtó kormányzati megszorítások miatt. Bár a megszorítások nem egyenlő mértékben sújtják a…

A(z) "Közigazgatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Könnyen kezelhető e-űrlapok kifejlesztésén dolgoznak a közigazgatásban

A Civitas Sapiens ‘20 online konferencián a szakemberek a digitalizációban rejlő lehetőségekről és a már jelenleg is zajló fejlesztésekről tanácskoztak. A következő uniós ciklusban várhatóan a Digitális Megújulás Operatív Program…

Nagyvilág

Koronavírus szűrés a kőszegi oktatási, nevelési intézményekben

A Sárvári Tankerületi Központ kőszegi köznevelési intézményeiben hétfőn elkezdődött a COVID 19 vírus jelenlétét kimutató tesztelés a pedagógusok körében – írták Kőszeg város közösségi oldalán.

Ország

Berobbant a járvány: Ukrajnában majdnem 14 ezren fertőződtek meg egy nap alatt

Változatlanul gyors a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, szerdára megint csaknem 14 ezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt, a halálos áldozatok száma pedig már megközelítette a 11 500-at.

Tudomány

Zacher Gábor: felejtsük el ezt az idei karácsonyt

A toxikológus szerint az ellátórendszer gyenge pontja abban lehet, hogy nem lesz elég egészségügyi dolgozó. Zacher Gábor toxikológus is vendég volt az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol a koronavírus-járványról és a…

 

Kategória ajánló