Közérdekű hírek

Közélet › Közérdekű

Megérkeztek az utolsó napközbeni részvételi adatok

Tegnap 19:28

18.30 óráig a szavazásra jogosultak 47,2 százaléka (3 787 857 szavazó) járult az urnákhoz a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint.

Kezdődik! Bezártak a szavazókörök, elkezdték megszámolni a szavazatokat

Tegnap 19:16

Vasárnap este 7 órakor befejeződött az önkormányzati és nemzetiségi képviselők választása a 10 278 szavazókörben, amelyet be kellett zárni. Abban az esetben, ha este 7 órakor még sorban álltak választópolgárok a szavazáshoz, a 19 órakor már…

Terézvárosi szavazatlevonás: pontosított a választási iroda

Tegnap 18:25

A terézvárosi választási iroda vezetője szerint 8 választópolgár kapott duplán szavazólapot – írta az önkormányzat honlapján. Amint arról beszámoltunk

Német nemzetiség jelöltjeire szavazhatnak Orosházán

Tegnap 12:40

Az Orosházi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, dr. Abonyi Lajos és felesége a Hajnal utcai, 9. számú szavazókörben adta le voksát.

Jakab Péter: Történelmi jelentőségű a választás

Tegnap 11:58

Történelmi jelentőségűnek nevezte a vasárnapi önkormányzati választást Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője, aki Miskolcon adta le szavazatát.

A(z) "Közérdekű" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Önkormányzat 2019 – Karácsony: történelmi győzelem született Budapesten

Történelmi győzelem született vasárnap Budapesten. Ez a győzelem arról szól, hogy Budapest zöld lesz és szabad – mondta Karácsony Gergely ...

Közélet

Budapesten ellenzékbe szorul a Fidesz

A fővárosi kerületek többségében lesz baloldali a polgármester, több meglepetést is hozott az önkormányzati választás Budapesten.

Politikus

Budapesten ellenzékbe szorul a Fidesz

A fővárosi kerületek többségében lesz baloldali a polgármester, több meglepetést is hozott az önkormányzati választás Budapesten.

Gazdaság

Pályázat nyílt a háziorvosi praxisközösségeknek

Család- és gyermekorvosi praxisközösségek, praxisok és fenntartó önkormányzatok pályázhatnak újabb ötmilliárd forintra a népegészségügyi feladatok hatékonyabb ellátására, illetve prevencióra - jelentette be az emberi…

 

Kategória ajánló