Közérdekű hírek

Közélet › Közérdekű

Úzvölgyi katonatemető

Tegnap 20:35

Borboly Csaba szerint a román hatóságok ezzel a mostani lépéssel újfent bizonyították, hogy csak akkor járnak el gyorsan és határozottan, ha etnikai kisebbséggel szemben akarnak fellépni.

Új formába hozták a Szepessy parkot

Tegnap 19:17

Befejeződött a Szepessy park teljes megújítása: az önkormányzat félmilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a rekonstrukcióra. Többek között futópálya, játszótér, tanösvény épült, új járdákat építettek és a növényzet is megújult.

Karácsony maga válaszolt a „nem létező” adatigénylésre

Tegnap 12:56

A zuglói Fidesznek egyetlen adatigénylése sem érkezett a zuglói önkormányzathoz - közölte Karácsony Gergely (Párbeszéd), a kerület polgármestere pénteken az MTI-vel. Az atv.hu-hoz ezzel ellentétes tartalmú dokumentumok jutottak el.

Folytatódik Pakson a lakások energiatakarékossági programja

Tegnap 09:32

Idén is támogatja Paks önkormányzata a város lakásainak energiatakarékossági felújítását, a programra 170 ingatlantulajdonos pályázatát fogadták be – közölte a polgármesteri hivatal az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint a tavalyival megegyező,…

Soron kívüli irtás lesz a Balatonnál a szúnyoginvázió miatt

19.06.14 22:20

Újabb kémiai szúnyogirtást rendel el a Balatonnál keddtől az üdülőrégió önkormányzatait tömörítő Balatoni Szövetség (BSZ) - közölte a szervezet elnöke szombaton.

Kész, vége: lezárják a Balaton legszebb utcáját

19.06.14 20:35

Forgalomkorlátozást jelentett be Balatonakarattya Község Önkormányzata a Kisfaludy sétányon, az új forgalmi rend június 20-án élesedik. Mint azt az önkormányzat közleményében kifejti, a forgalomkorlátozást az indokolja, hogy az utóbbi időben…

Keresik a legszebb kisapostagi konyhakerteket

19.06.14 19:08

A település önkormányzata meghirdette A legszebb konyhakertek elnevezésű programot.

Tíz napirendet tárgyalt rendkívüli ülésén a grémium

19.06.14 15:11

Egy perces néma csenddel emlékeztek meg a doktornőről a képviselő-testület tagjai rendkívüli ülésükön. A tanácskozáson szó volt a Paksi Fejlesztési és Vagyongazdálkodási Zrt. alaptőke leszállításáról, a tehermentesítő út nyomvonalának…

A(z) "Közérdekű" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Úzvölgye: megbírságolta a román csendőrség a Hargita megyei önkormányzat elnökét

Borboly Csaba nem tud róla, hogy a dormánfalvi polgármester törvénytelenségei vagy az úzvölgyi katonai temetőben randalírozók ügyében intézkedtek volna a hatóságok.

Közélet

Úzvölgye: megbírságolta a román csendőrség a Hargita megyei önkormányzat elnökét

Borboly Csaba nem tud róla, hogy a dormánfalvi polgármester törvénytelenségei vagy az úzvölgyi katonai temetőben randalírozók ügyében intézkedtek volna a hatóságok.

Politikus

Fidesz: Gyurcsányék megalázó bérekért dolgoztatták az ápolókat

Az egészségügyi dolgozók ma számíthatnak a kormánypártokra.

Gazdaság

Közösen tolva a nemzet szekerét

Kiváló hangulatú díjátadó ünnepséggel ért véget csütörtökön este az I. Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozó hivatalos programja Visegrádon, ahol a rendezvény vendégei számára három kategóriában meghirdetett pályázaton a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló