Középiskola hírek

Közélet › Középiskola

Orbán Viktor: Február elsejéig meghosszabbítjuk a fennálló intézkedéseket

21.01.09 14:46

Február 1-jéig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket, a középiskolákban is marad az online oktatás

Nincs változás a középfokú felvételik menetében

21.01.09 06:24

Nincs változás a középfokú felvételik menetében, az írásbeli vizsgák az eredeti időpontban, személyes jelenléttel történnek – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel. Az írásbeli felvételiket az érettségi írásbeli…

A digitális oktatás milyen hatással lesz a diákora?

21.01.08 18:40

Még mindig nincs pontos információ arról, hogy 11-én hogyan folytatódik az iskola vagy marad a digitális oktatás. Mindenesetre azt már most is lehet látni, hogy a közel egy éve tartó digitális oktatás hatással lesz a diákok életére. Hogy hogyan lehet ezeket…

Teljes élet hittel és talentummal – Monszpart Lászlóra emlékezünk

21.01.07 20:43

Életének 96. évében meghalt Monszpart László, a Zirci Erzsébet Kórház nyugalmazott igazgatója, a város díszpolgára.

Az operatív törzs a középiskolai digitális oktatás meghosszabbítását javasolja a kormánynak

21.01.07 09:43

Az operatív törzs azt javasolta a kormánynak, hogy a január 11-én lejáró számos intézkedés közül a középiskoláknál hosszabbítsa meg a tantermen kívüli digitális munkarendet, vagyis folytatódjon a köznevelésben és a szakképzésben a digitális…

Az operatív törzs tájékoztatója - meglepő döntést hozott a kormány

21.01.05 12:48

Az operatív törzs kedden ismét sajtótájékoztatót tartott. Anglia, Ausztria és számos más ország szigorít a koronavírus új mutációja miatt. Nálunk folytatódnak az oltások, megnyitottak az iskolák, sőt, hamarosan döntés születik a középiskolákról is.

A(z) "Középiskola" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Nyelvtanulás egyetem alatt: élj a lehetőséggel!

Sokan abbahagyják középiskola után a nyelvtanulást, pedig a legtöbb egyetem lehetőséget ad a hallgatói számára ingyenes nyelvi órák felvételére.

Közélet

Nyelvtanulás egyetem alatt: élj a lehetőséggel!

Sokan abbahagyják középiskola után a nyelvtanulást, pedig a legtöbb egyetem lehetőséget ad a hallgatói számára ingyenes nyelvi órák felvételére.

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Tudomány

Buzás Aliz csodás plakátjaival támogathatod kedvenc kávézóidat, éttermeidet

A járvány miatt sok vendéglátós kényszerül bezárásra, de számos összefogás született. A Jedermannt, a Kelet Kávézót, a Majorkát vagy a Tranzitot Buzás Aliz plakátjainak megvásárlásával támogathatjuk.

 

Kategória ajánló