Közbeszerzés hírek

Gazdaság › Közbeszerzés

Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő: nyolcvanezer négyzetméternyi új épület

20.01.13 18:06

Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő: ez lesz a neve a János Kórházból és a valamikori Kútvölgyiből (amit most próbál meg kiüríteni éppen a Semmelweis Egyetem) álló centrumkórháznak.Az átalakításhoz szükséges első…

Kiírták a közbeszerzést a kolozsvári regionális sürgősségi kórház megtervezésére

20.01.10 13:47

Kiírta a közbeszerzési eljárást az egészségügyi tárca a kolozsvári regionális sürgősségi kórház megtervezésére. A kiírás a belföldi szakportálon (SICAP) és az európai közbeszerzési értesítőn jelent meg.

Úgy indult az év Jászai Gellértnek, ahogy zárult az előző

20.01.10 08:50

A most elnyert több mint félmilliárd forintos közbeszerzési megbízás alapján a Külgazdasági és Külügyminisztérium számára kell szoftvereket fejlesztenie.

Közbeszerzési kiírás a Szeged-Röszke vasútvonal felújításáról

20.01.08 16:46

Feltételes közbeszerzési eljárást írt ki a MÁV a Szeged és Röszke közötti (136-os számú) vasútvonal felújításának tervezési és kivitelezési munkáira. 2022 nyarára villamosított, modern pálya kötheti össze Szegedet és Szabadkát.

A(z) "Közbeszerzés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

NER-közeli cég nyerte a MÁV fertőtlenítésre kiírt kétmilliárdos tenderét

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. és a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. átal kifejezetten koronavírus elleni fertőtlenítésre kiírt közbeszerzést a B+N Referencia...

Politikus

Leisztinger Tamás vagyonának is elvenné öt százalékát a Munkáspárt

A miskolci klubtulajdonos egy montázson szerepel Mészáros Lőrinccel.

Gazdaság

Miskolc jegyzője eladja szolgálati autóját, a vevőt meghívja vacsorázni

Az autó megvásárlására egyfordulós, nyílt pályázattal van lehetőség, vételárát pedig teljes egészében a koronavírus elleni védekezésre fordítja a városvezetés.

Közélet

Telefonos lelkiegészség-szolgálat indul Debrecenben

Nemcsak hét közben, de hétvégén is szakemberek várják a lelki támaszra szorulók telefonhívásait – jelentette be Papp László polgármester.

 

Kategória ajánló