Közbeszerzés hírek

Gazdaság › Közbeszerzés

Madocsán népszavazáson utasították el a kavicsbányát, de a vállalkozó már megint fúrni akar

20.08.04 13:52

A helyiek hevesen tiltakoznak, sokadszorra is. A közbeszerzéseken jól szereplő beruházó szerint nem lesz bánya, csak technikai okokból kell kutatni és fúrni a kiszemelt területen.

„Jelenleg jogellenes tartalmú” a Lánchíd-tender

20.08.04 09:35

„Van lehetőség a törvényes követelményeknek megfelelni” – tudatja a méltatlankodó Karácsony Gergellyel is a Közbeszerzési Hatóság közleményben.

Újabb hírek a debreceni BMW-gyártól: visszavonták az egyik tendert

20.08.04 03:58

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata visszavonta egyik, a Debrecen Észak-Nyugati Gazdasági Övezethez (ez a majdani BMW-gyár területe) kapcsolódó infrastruktúra tendert, amelyben - egyebek mellett - útépítés is szerepel.

Adóhivatali közbeszerzést nyert a 4iG

20.07.30 13:04

Konzorciumi partnereivel a 4iG Nyrt. nyerte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) eKereskedelem szerver infrastruktúra és licence beszerzés megnevezésű közbeszerzési eljárását - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön…

Milliárdos megbízást kapott a NAV-tól Mészáros Lőrinc egykori jobbkeze

20.07.30 10:28

A 4iG Nyrt., a Getronics Magyarország Kft. és az ASH Szoftverház Kft. közös ajánlata nyerte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által kiírt 1,1 milliárd forintos közbeszerzést. Ennek célja szerverek, tárolók és az ezekhez kapcsolódó…

Még el sem készültek a korábban rendelt gigantikus szobrok, de az MNB máris újabbakért fizet

20.07.28 10:59

Nettó 326,5 millió forintot fizet ki két grandiózus szoborért a Magyar Nemzeti Bank ingatlanos cége – derült ki a közbeszerzési értesítőből, mint azt a 24.hu észrevette.

A(z) "Közbeszerzés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Sulík elindította az antigéntesztek közbeszerzését

A gazdasági minisztérium a kormány felhatalmazásával meghirdette az antigéntesztekről szóló közbeszerzési eljárást. A tender keretében 16 millió  darab antigéntesztet vásárolna az állam.   A potenciális ajánlattevőknek…

Budapest

A Lánchídnál folytatódott a székely petíció kampánya

„Ha az online tér velünk, ki ellenünk...” – mondta Pesty László, a székely kezdeményezés kampányfőnöke.

 

Kategória ajánló