Közbeszerzés hírek

Gazdaság › Közbeszerzés

Hadházy Ákos: Propaganda nélkül össze fog omlani a Fidesz

20.09.15 12:19

A független országgyűlési képviselő a Partizán új műsorában fejtette ki, hogy szerinte az MTV-n keresztül lehet elzavarni Orbán Viktort.

Lelkes fiatalok adhatnak választ a globális vízválság kihívásaira

20.09.15 07:25

Nagyjából 2,5 milliárd ember él vízhiányos régiókban napjainkban, az évszázad felére a világ lakosságának több mint fele szembesül majd valamilyen formában a vízhiány problémájával. Nem véletlen, hogy a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a…

„Soha nem engedtem magam köré korrupt szándékokat" - Szijjártó ismét nem válaszolt arra, ki fizette a luxusjachtozását

20.09.14 16:26

Hétfőn egy egészen más ügyben tartott sajtótájékoztatón megint megkérdezték Szijjártó Pétert a világhírű luxusjachtos nyaralásáról. Ezúttal az RTL Híradójának stábja próbálta megtudni az igazságot a legendás vakációról, konkrétabban: ki fizette a hajókázást…

Közös cél, hogy minél több közbeszerzés legyen fenntartható

20.09.12 20:34

Együttműködési megállapodást kötött a Közbeszerzési Hatóság és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (Kbka) annak érdekében, hogy közreműködjenek a fenntartható, zöld- és innovációs tárgyú közbeszerzések elterjesztésében.

Kanadában a jövő év elejére várják a vírus elleni védőoltást

20.09.11 05:25

Kanadában már a jövő év elején lehet védőoltás a koronavírus ellen - jelentette be az ország közszolgáltatási és közbeszerzési minisztere csütörtökön.

OLAF: egyre több helyről lopnak a tagállamok

20.09.10 19:46

A közbeszerzések, a csempészet és a hamisítás a legnagyobb probléma az EU lopás elleni szervezete szerint. A Fidesz úgy látja, a feltárt magyar ügyek zöme 2010 előtt történt.

A(z) "Közbeszerzés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Egy baloldali portál is elismeri, hogy kamucég nyerte a BKV-tendert

A 24. hu is megírta, hogy erősen kamucégnek néz ki az az offshore-hátterű vállalat, amely megnyerte a BKV buszbérlős közbeszerzését.

Budapest

A Lánchídnál folytatódott a székely petíció kampánya

„Ha az online tér velünk, ki ellenünk...” – mondta Pesty László, a székely kezdeményezés kampányfőnöke.

 

Kategória ajánló