Közbeszerzés hírek

Gazdaság › Közbeszerzés

Mészáros Lőrincet a MÁV sem tudja megkerülni

20.02.06 10:34

Közbeszerzés nélkül, házon belül kelt el egy 20 milliárd forintos megbízás a Magyar Államvasutaknál, a haszonélvezők közül azonban nem maradhatott ki Mészáros Lőrinc sem.

Újabb hulladékkezelőket építhet Mészáros Lőrinc cége

20.02.05 06:54

Zalahalápon, Balatonfüreden, Pápán, Veszprémben, Ajkán és Zircen építhet hulladékkezelő művet a Mészáros és Mészáros Kft., nettó 2 milliárd 751 millió forintért. Rövid időn belül ez a második ilyen elnyert projektje a cégnek.

Új szívsebészeti központ épül Miskolcon

20.02.04 09:23

Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén egy teljes körű ellátást nyújtó kardiológiai intézményt alakítanak ki 13 500 négyzetméteren.

A szegedi ELI adómentesen, közbeszerzés nélkül működhet

20.02.03 10:13

A szegedi ELI szuperlézeres kutatóközpontot áfa- és jövedéki adó mentes lesz, továbbá beszerzéseire nem kell alkalmazni a közbeszerzési törvényt - derül ki a kormány határozatából.

Újabb központosítás jöhet az egészségügyben

20.02.01 16:19

Folyamatban van az egészségügy átalakítása. Ennek részeként az eszközbeszerzések eddigi metódusán is változtatna a kormány. Napirenden van például a központosított közbeszerzés vizsgálata is.

Elvennék a kórházaktól a közbeszerzéseket, jöhet a központosítás

20.01.31 13:55

Egy kormányzati elképzelés szerint központosítják az egészségügyi közbeszerzéseket, s már azt is meghatározták, hogy mely tételek kerüljenek a listára.

A korrupció rövid távon növeli a GDP-t?

20.01.31 12:58

Mekkora károkat okoz, hogy az EU második legkorruptabb országa vagyunk, és hogy az EU-s pénzek körül is sok a korrupciógyanú? Mit tehetnek a civil szervezetek, az uniós hatóságok, és mi az állam feladata? Ez volt a fő témája a Transparency International…

Uniós támogatással épülnek tűzoltóságok is Magyarországon

20.01.31 09:58

Pécsett két új tűzoltósági épület építésére (és egy régi átalakítására), Kecskeméten pedig egy új tűzoltóság építésére írt ki közbeszerzést a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

A(z) "Közbeszerzés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Alacsonypadlós lesz a HÉV is

Mert az már metró lesz, a Duna alatt kötik össze a szentendrei és a csepeli elővárosi vonalakat. Indul a közbeszerzés.

Politikus

Okosabbak, mint Mark Zuckerberg: huszonnyolcszorosára nőtt Mészáros Lőrinc informatikai cégének bevétele 2019-ben

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el a nemzetközi beszámolási standardok (IFRS) szerint, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem…

Gazdaság

„Múlt, jelen, jövő a tűzoltásban” – átadták a Ne égess! pályázat díjait

A tizenharmadik alkalommal meghirdetett rajz- és irodalmi pályázatra csaknem ezer alkotás érkezett az ország minden pontjáról, a zsűrinek nem volt könnyű dolga a legjobbak kiválasztásakor. A február 28-i díjátadóra a felső…

 

Kategória ajánló