Közbeszerzés hírek

Gazdaság › Közbeszerzés

Elkészült a 67-es főút Kaposfüred és Látrány közötti szakasza

19.12.14 12:01

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a Nif Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósult meg Európai Uniós finanszírozással.

Százmillió forintért vett ajándékokat a nyugdíjasoknak az újpesti önkormányzat a választások előtt

19.12.14 09:34

Százmillió forintért vett ajándékcsomagokat az újpesti önkormányzat a nyugdíjasoknak a választás előtt - írja a 24.hu. A nyugdíjas szavazóknak ezek szerint nem csak ingyenkrumplival kedveskedett az akkor még Wintermantel Zsolt vezette…

Innovációs témájú pályázatokat díjazott a Közbeszerzési Hatóság

19.12.13 14:10

A díjak odaítélésével a Közbeszerzési Hatóság célja, hogy színvonalas, innovációs szempontokra is hangsúlyt fektető teljesítmények kerüljenek a szakmai figyelem középpontjába.

Gajdánál "betelt a pohár" a támadások miatt, nem írja alá a menzaszerződést

19.12.12 18:52

A menzapályázaton győztest hirdetett a Kispesti Önkormányzat illetékes bizottsága, azonban a tegnapi támadások után Gajda Péter polgármester nem írja alá a szerződést, állásfoglalást kért a Közbeszerzési Döntőbizottságtól és a Fővárosi…

Tulajdonképpen budaörsi hír: megvan, ki építi meg a Budapest-Etyeki kerékpárutat

19.12.12 08:34

A Budapest-Balaton kerékpáros útvonal Budapest – Etyek közti szakaszának kivitelezését a Colas Út Építőipari Zrt. és a KM Építő Kft. konzorciuma nyerte el – derítette ki a közbeszerzési adatokból a Magyar Építők.A projekt közel 2,4 milliárd…

Tavasszal kezdődik a Dósa nádor tér átépítése

19.12.11 15:46

Debreceni cég újíthatja meg a Dósa nádor teret. Az Új Főnix Terv Zöld város programjának részeként kiírt kivitelezői közbeszerzési eljárás eredményesen zárult.

Vizsgálják a Bkv tenderlefújását

19.12.11 08:31

A feltételezett jogsértés miatt jogorvoslati eljárást kezdeményezett a Közbeszerzési Hatóság.

55 milliárdért vesz autókat a Porschétól az állam

19.12.10 09:25

Az állami központi beszerzőcég összesen 82,5 milliárd forintért szerződött autókereskedőkkel, a Porsche Hungária és a Porsche Lízing kapta a legnagyobb megbízást.

Akit mindenki Boldog István táskás embereként ismer

19.12.09 12:55

A letartóztatott Fehér Petra neve nem ismeretlen a megyei politikában. Boldog háttérembereként indult, majd egyre előrébb lépkedett az elmúlt években. Hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsítják.

A(z) "Közbeszerzés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak a Közbeszerzési Hivatal elnökénél

Pozitív lett a koronavírus tesztje a Közbeszerzési Hivatal elnökének, Miroslav Hliváknak és feleségének.   Az információt a hivatal szóvivője is megerősítette, majd hozzátette, hogy Hlivák az összes alkalmazottat e-mailben értesítette a…

Politikus

Kuncze Gábor: Mikor cselekszik érdemben a kormány?

Most, hogy -már adtunk Mészáros Lőrincnek a semmire 17 milliárdot, -már megtapsoltuk az egészségügyben dolgozókat, miután korábban eltapsoltuk az egészségügyre fordítható forrásokat, -már bevezettük a digitális oktatást, ami a…

Gazdaság

Több mint 20 fejlesztéspolitikai intézkedés segíti a pályázatok megvalósítását

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megemeli a pályázati előleg mértékét a veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe került ágazatokban működő kedvezményezettek esetén.

Közélet

Herczeg Tamás csütörtökön online egyeztetésre hívta Békéscsaba vezetőit

Online egyeztetésre hívta ma Békéscsaba polgármesterét, alpolgármestereit, jegyzőjét, aljegyzőjét és képviselőit Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

 

Kategória ajánló