Köves Slomó hírek

Ismert személy › Köves Slomó

A TEV keresi a jogi lehetőségeket a Mi Hazánk zsidózásainak elfojtására

20.10.27 15:23

Legutóbb a Mi Hazánk Mozgalom vezetője tette fel a kérdést: „Köves Slomó biztosan feljelent ezért is, de (...) miért van az, hogy Rákosi és Gerő is zsidó származásúak voltak?”

Köves Slomó örül, hogy nem lesz rasszista politikus a parlamentben

20.10.13 10:52

Örömét fejezte ki Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetője amiatt, hogy Bíró László, a baloldal tiszaújvárosi-szerencsi jelöltje nem került be az Országgyűlésbe. Szerinte rasszista politikusoknak nincs helyük a…

Megszünt a Klubrádióban Köves Slomó műsora, amelyet a 168 Órától kirúgott Rózsa Péter vezetett 

20.10.04 13:55

Végleg kivonul a baloldali sajtóból a Köves Slomó vezette Magyarországi Izraelita Hitközség (az EMIH).  Az egyházi vezető – akit sokan Fidesz-közelinek tartanak – a betegesen gyanakvó légkörrel magyarázta a döntést. Portálunk információja szerint,…

Az EMIH kivonul a baloldali sajtó támogatásából, de a Sorsok házát megnyitják

20.09.30 20:10

Köves Slomó, az Emih vezető rabbija interjút adott a HVG-nek, melyben elmondta, hogy miért vonulnak ki a baloldali média támogatásából, hogy áll a Sorsok Háza projekt, mit gondol a hazai antiszemitizmusról, a migrációról, és mire fordítják az állami…

Kiszáll a médiából az Emih

20.09.30 18:16

A 168 Órát teljes egészében átadják az eddigi kisebbségi tulajdonosnak, Milkovics Pálnak, a Pesti Hírlap tulajdonosának és a Klubrádióban meglévő kisebbségi üzletrész is az övé lesz.

Köves Slomó koronavírusos, de jól van

20.07.29 07:43

A rabbi három napig volt lázas a múlt héten, most már ő is és a a közösség tagjai, dolgozói is jól érzik magukat.

A(z) "Köves Slomó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

A TEV keresi a jogi lehetőségeket a Mi Hazánk zsidózásainak elfojtására

Legutóbb a Mi Hazánk Mozgalom vezetője tette fel a kérdést: „Köves Slomó biztosan feljelent ezért is, de (...) miért van az, hogy Rákosi és Gerő is zsidó származásúak voltak?”

Közélet

Az „ellenséges légkör” miatt kivonul a sajtóból a Köves Slomó vezette EMIH

A betegesen gyanakvó helyzet miatt nem támogatják többé a baloldali médiát – mondta a Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija a HVG-nek adott interjúban.

Nagyvilág

Koronavírus: szombattól kötelező a maszkhasználat a nyíregyházi piacokon

Szombattól kötelező a maszkhasználat az önkormányzat által üzemeltetett piacokon Nyíregyházán – közölte a városháza sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

Kultúra és szórakozás

Ünnepi fénybe öltözik a Reök-palota, indul a Szabadtéri karácsonyi bérletakciója

Hétfőn megkezdi az ünnepi készülődést a Szegedi Szabadtéri Játékok: a városban elsőként az európai szépségű szecessziós épület, a Reök-palota pompázik karácsonyi fényekben. Ezen a napon indul a fesztivál karácsonyi…

 

Kategória ajánló