Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

Kövér: Az unió intézményrendszere megérett a reformációra

20.11.28 14:25

Ha úgy tetszik, akkor az unió intézményrendszere megérett a reformációra, mert túlságosan is elszakadt a valaha hirdetett elvektől - mondta Kövér László.

A mentelmi bizottság helybenhagyta a 4,4 milliós bírságot, Jakab felháborodott

20.11.16 15:52

A képviselő szerint méltatlan, hogy akkor, amikor az egész ország a válság ellen küzd, Kövér László ellenzéki képviselők büntetésével tölti az idejét.

Az ellenzéki pártok bojkottot hirdettek Kövér László miatt

20.11.12 19:40

A négy ellenzéki párt szerint Kövér a teljes idegösszeomlás szélén egyensúlyoz, legutóbb moslékkoalíciót emlegetett.

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kövér László részvétét fejezte ki a volt francia elnök halála miatt

A 94 éves Valéry Giscard d'Estaing a koronavírus szövődményébe halt bele.

Politikus

Szájer ikon lett

Szájer József a Fidesz legendás politikusa ikon lett. Már művészeket is megihletett a magyar politikus, aki az LMBTQ közösségek példaképe lett egy pillanat alatt. Olaszországban már utcaművészek is falra festették és jó érzés,…

Nagyvilág

Brexit: nincs megállapodás, felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.

Politikus

„Hitvány történet”

Hadházy Ákos most őrjöng. Neki az ellenzéki oldalon is bizonyítási kényszerei vannak. Én, ahogy előre jeleztem, hétfőn rágalmazás miatt feljelentettem. Ő azóta is csak zagyva filippikákat irkál – nyilatkozta lapunknak Tarlós István.

 

Kategória ajánló