Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

Juszt László:“Loptok, csaltok, hazudtok”

Tegnap 20:01

2013-ban Kövér László házelnök Szilágyi Péter és Karácsony Gergely Pm-es képviselőket egy “Loptok, csaltok, hazudtok” feliratú tábla felmutatása miatt pénzbüntetésre ítélte. Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (Ejeb) nagykamarája…

Kövér László: Mindig az ősök sírjai avatják az országot hazává

19.11.15 13:16

Az Országgyűlés elnöke a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság fennállásának 20. évfordulója alkalmából rendezett konferencián vett részt a Parlamentben.

Kövér László: Napjaink Európájában a legfélelmetesebb, hogy nem lehet átlátni, hogy kié a valóságos hatalom

19.11.14 19:58

Szupranacionális gazdasági és politikai érdekkörökről, háttérben maradó játékmesterekről tartott előadást a házelnök. Nagyobb homogenitásra volna szükség Nyugaton.

A Miniszterelnökség államtitkára nem ért egyet Kövér Lászlóval

19.11.14 08:22

„Ma hatalommegosztás, oktatási- és véleménynyílvánítási szabadság van. Mi úgy gondoljuk, hogy ez jól van így” – Orbán Balázs szavai alapján tehát a Miniszterelnökség álláspontja éppen az ellenkezője az Országgyűlés elnökéének.

Kövér László fogadta az orosz főügyészt

19.11.13 19:22

Fotó: Balázs Attila/MTI/MTVAA házelnök Polt Péter főügyész társaságában tartott megbeszélést Jurij Jakovlevics Csajka orosz főügyésszel az Országház Pázmándy Dénes termében.

Magyar György: Kövér perelhető, ám az elmarasztalása nem valószínű

19.11.13 09:43

„Ha valamely médiaszolgáltató törvényes feladatát nem tudja teljesíteni, akkor az ebből eredő polgári igényeit elviekben érvényesítheti egy polgári perben. Kövér László természetes személyként, az Országgyűlés Hivatala pedig központi költségvetési…

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Juszt László:“Loptok, csaltok, hazudtok”

2013-ban Kövér László házelnök Szilágyi Péter és Karácsony Gergely Pm-es képviselőket egy “Loptok, csaltok, hazudtok” feliratú tábla felmutatása miatt pénzbüntetésre ítélte. Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (Ejeb)…

Politikus

„Az úgy történt, hogy a vaddisznó nekem jött”: gyanúsított lett Fertőd fideszes polgármestere

Bognár Zoltán vadászati zónán kívül lőtt le egy vaddisznót, bár állítja, hogy csak az életét védte. Mégis eljárás indult ellene.

Nagyvilág

Amióta a Fidesz van hatalmon, az uniós átlag duplájával nőtt a beszedett adó

Az Európai Unió átlagát tekintve 2018-ban csekély mértékben tovább nőtt a tagállamok által beszedett adó (és járulékok) hazai össztermékhez (a GDP-hez) viszonyított aránya, elérte annak 40,3 százalékát – derül ki az Eurostat éves…

Ország

Letette az esküt az új lengyel kormány

Az elnöki palotában tartott eskütételről a lengyel televízió élő adásban tudósított.

 

Kategória ajánló