Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

A törvényjavaslatok beterjesztését is nehezítik

20.03.27 20:37

A felhatalmazási törvény után újabb négyötödös többséget igénylő törvény kerülhet az országgyűlés elé. Kövér László házelnök úgy módosítaná a házszabályt, hogy a veszélyhelyzet alatt ne lehessen törvényjavaslatokat terjeszteni a parlament elé.

Szél Bernadett: Van egy kérdésem Kövér Lászlóhoz!

20.03.25 19:28

❌ Teljesen bizarr, hogy egy világjárvány kellős közepén a parlament esetleges működésképtelenségére hivatkozva egy abszurd és hamis vita veszi el a politikusok idejét és energiáját attól, hogy teljes erőbevetéssel az emberek valós, gazdasági,…

Kövér László segítséget ajánlott fel Horvátországnak

20.03.22 20:07

A magyar házelnök őszinte együttérzését fejezte ki, hogy a már járványügyi veszélyhelyzetben élő horvát polgároknak e félelmetes természeti helyzettel kellett szembenéznie.

Nyoma sincs a koronavírus miatti válságnak a jövő heti parlamenti napirendben

20.03.20 08:31

Mintha semmi dolga nem lenne a magyar Országgyűlésnek, olyan napirendi javaslatot nyújtott be Kövér László házelnök a jövő hétre.

A veszélyhelyzetben hol van a köztársasági elnök?

20.03.15 10:07

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormányfő és ennek tükrében Áder János köztársasági elnök miért nem szól a néphez, hiszen ő Magyarország elnöke. Hogy engedheti meg azt a luxust, hogy biztató szavak nélkül hagyja a magyarokat? A köztársasági…

Hadházy iskolabojkottra buzdít a koronavírus miatt

20.03.13 18:23

A független képviselő nem engedi iskolába gyermekeit, és ugyanerre buzdítja a többi szülőt is.

„A magyar bor az elmúlt harminc évben újjászületett”

20.03.09 13:29

Ha van sikerágazat a rendszerváltoztatás ellentmondásos történetében, akkor az a borászat – hívta fel a figyelmet Kövér László, az Országgyűlés elnöke

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Koronavírus-fertőzött a győri polgármester

A fideszes Dézsi Csaba második tesztje lett pozitív, házi karanténba vonul. Ő az első ismert magyar politikus, aki elkapta a vírust.

Nagyvilág

A nemzetállamok erősödését hozhatja a mostani koronavírus-járvány

Az Európai Unió lényegében csak szemléli az eseményeket, a különböző szigorításokról, döntésekről az egyes államok döntenek a különböző videókonferenciákon.

Közélet

Kiemelkedő hasznot hozó teljesítményeket ismertek el a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton

Kiemelkedő hasznot hozó, világszínvonalú teljesítményeket ismertek el a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton – közölte a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint eredetileg március 27-én, az…

 

Kategória ajánló