Kövér László hírek

Politikus › Kövér László

Szlovák parlamenti elnök: Példaértékű a magyar családpolitika

20.06.30 18:01

A V4-együttműködés, a nemzeti érdekek képviselete, a családpolitika és az illegális bevándorlás ügyében is egyetértés volt Orbán Viktor miniszterelnök és Boris Kollár, a szlovák törvényhozás elnöke között.

Orbán Viktor: A vadászszezonnak vége

20.06.29 15:58

A kormányfő rövid videót osztott meg Facebook-oldalán az azonnali kérdésekre adott válaszaiból válogatva, és ezzel búcsúzott az Országgyűléstől a nyárra.

Németh Zsolt: A "nemzetellenes" is a nemzet része

20.06.19 18:49

Bár vezető fideszes politikus előszeretettel magyarázzák, néha meghökkenő módon a történelem folyását, Németh Zsolt, a parlament külügyi bizottságának elnöke úgy véli, nem a politika dolga igazságot szolgáltatni történelmi kérdésekben.

Nem indokolt hatósági fellépés a Bayer show miatt

20.06.17 13:34

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szerint az adásban elhangzott vélemény nem a női nem vagy a női országgyűlési képviselők ellen irányult, emberi méltóságukat nem kérdőjelezte meg.

A(z) "Kövér László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

"Le kell szögeznem, hogy gyakorlatilag mindenben egyetértettünk" - Kövér László Budapesten fogadta Boris Kollárt

Szlovákia és Magyarország parlamentje az átlagon felüli kétoldalú kapcsolatok kiépítésére törekszik a Visegrádi Négyek keretében. Ebben egyezett meg Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Boris Kollár, a Szlovák Nemzeti Tanács…

Politikus

Fidesz: A szocialisták az egészségügyi és a gazdasági védekezést is támadják

A szocialisták a járvány kezdete óta csak hátráltatják a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezést. Az összefogás helyett egy kamuvideót gyártottak - így reagált a nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó (Mszp)…

Nagyvilág

Áder János a szlovén köztársasági elnököt fogadta

Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján -…

Politikus

Áder: Az emberek már nem félnek

Nálunk járt a szlovén elnök, Áder fogadta és beszélt is vele. A migráció is szóba került.

 

Kategória ajánló