Kovács Zoltán hírek

Politikus › Kovács Zoltán

A Fehérvár kirúgta az edzőjét

Tegnap 12:37

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk, áll a klub közleményében.

Kovács Zoltán: Ha nem nyertünk semmit, akkor ez kudarc!

20.07.03 10:28

A MOL Fehérvár sportigazgatója nem bújik ki a felelősség alól, beszél az edzőváltásról, a Vaduz elleni kiesésről, és arról, miért nem sikerült idén nagyobb harcra késztetni a Fradit.

Kovács Zoltán törésvonalakról vitázott a BBC-rádióban

20.06.19 17:16

A mások mellett a volt brit kormányfő részvételével folytatott beszélgetés hamarosan adásba kerül.

Kovács Zoltán a The Washington Postban: a magyar demokrácia él, sikeresek vagyunk a koronavírus elleni küzdelemben

20.06.15 05:04

A magyar demokrácia él, az ország sikeres a koronavírus elleni küzdelemben - hangoztatta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a The Washington Post című amerikai lapban szombaton megjelent véleménycikkében.

Kovács Zoltán a The Washington Postban: a magyar demokrácia él

20.06.13 17:22

Kovács Zoltán visszaidézte az amerikai publicista mondatait, miszerint a magyar kormányfő a koronavírus-járványt ürügyként használta volna fel arra, hogy „diktatúrát” építsen ki.

Vita a kormány kérdéséről

20.06.11 19:07

Az Európai Bizottság alelnöke szerint "álhír" a nemzeti konzultáció egyik kérdése, amelyben a kormány azt írja: "Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait." Kovács Zoltán nemzetközi…

A(z) "Kovács Zoltán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Carrillo távozik Fehérvárról

„Olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Közélet

Folyamatosan nő Ausztria lakossága

Elsősorban a bevándorlás következtében viszonylag jelentősen megnőtt Ausztria lakossága az osztrák statisztikai hivatal hétfőn közzétett jelentése szerint.

Közélet

Július közepén lehet döntés a nagyrendezvények megtartásáról

Július közepén lehet kormányzati döntés a nagyrendezvények megtartásáról, amelyre augusztus 15-ig nincs lehetőség - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a…

Politikus

Orbán Viktor: új lendületet kaphatnak a horvát–magyar kapcsolatok

Orbán Viktor gratuláló levelet írt Andrej Plenković horvát miniszterelnöknek.

 

Kategória ajánló