Kovács Béla hírek

Politikus › Kovács Béla

Brüsszeltől kapja majd a nyugdíját KGBéla

19.05.27 14:19

Példátlan az Európai Unió történetében, hogy egy európai parlamenti képviselőt az unió intézményei elleni kémkedéssel vádoljanak meg, és hivatali ideje alatt bíróság elé is állítsák.

Domborművet avattak Kovács Béla szülőházán

19.03.15 11:02

Dr. Őri László pécsi alpolgármester, dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő és Wittner Mária '56-os forradalmár részvételével leplezték le csütörtökön azt a domborművet, amely a kommunista diktatúrák áldozatainak szimbolikus alakját,…

Jobbikos politikusokat hallgatott meg a bíróság Kovács Béla perében

19.02.14 18:28

Vona Gábor korábbi pártelnök a Budapest Környéki Törvényszéken úgy nyilatkozott: nem tudott arról, miként alkalmazzák gyakornokaikat a Jobbik európai parlamenti képviselői.

Jobbikosok álltak bíróság elé KGBéla ügyében

19.02.14 07:58

Korábbi és most is aktív jobbikos politikusokat hallgatott meg csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszék a kémkedéssel és csalással vádolt Kovács Béla európai parlamenti (EP-) képviselő büntetőügyének tárgyalásán.

A Kossuth tér eredeti képét állítják vissza

19.01.27 11:57

Visszaállítják a Kossuth Lajos tér eredeti emlékművét, a Nemzeti Vértanúk szobrát, más alkotások pedig – mint a Nagy Imre-szobor is – a Duna-partra kerülnek.

Minden, amit tudni akarsz a hólyaghurutról, és az is, amit nem

18.12.05 08:04

Hirtelen váltottunk nyárból télbe, ilyenkor sajnos a felfázások száma is megszaporodik. Kevesen tudják, hogy a felfázás - hivatalos nevén hólyaghurut - nemcsak nőket, de férfiakat is érint, és a népszerű házi praktikák közül van olyan, ami többet árt, mint…

A(z) "Kovács Béla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Brüsszeltől kapja majd a nyugdíját KGBéla

Példátlan az Európai Unió történetében, hogy egy európai parlamenti képviselőt az unió intézményei elleni kémkedéssel vádoljanak meg, és hivatali ideje alatt bíróság elé is állítsák.

Politikus

“Kósa Lajos fejében az értelem szikrája sem lángol”

Kósa Lajos fejében az értelem szikrája sem lángol, állítja Jakab Péter a Jobbik frakcióvezetője. Nem vitatkozunk ezen! Aki a Fidesz vezető politikusaként a lángoló őserdőt bozóttűznek titulálja, annál teljes a sötétség. Kósa Lajos…

Közélet

Galambokkal és delfinekkel is kémkedett a szovjetek ellen a CIA

Feloldották az idáig titkosított hidegháborús anyagokat, amikben például kémhollók cipelnek lehallgató-készülékeket.

Ország

Grúzia parlamentje bizalmat szavazott a Georgij Gaharija vezette új kormánynak

Az ellenzék bojkottálta a szavazást, amelyet Gaharija egyhangúlag nyert meg.

 

Kategória ajánló