Kötvény hírek

Gazdaság › Kötvény

Hiába a szankciók, elfogynak az orosz papírok

17.10.20 15:32

A befektetők jó ideje a kockázatosabb eszközökben, a kockázatosabb országokban keresik a számukra megfelelő hozamokat.

Átíródott a befektetési alapok rangsora

17.10.20 10:50

Miközben szeptemberben újra hatezer milliárd forint fölé emelkedett a befektetési alapokban elhelyezett vagyon, jelentősen megváltozott a megtakarítók által kedvelt befektetési alap kategóriák sorrendje.

MSZP: Hallgat a kormány

17.10.19 13:08

A szocialista Molnár Zsolt szerint számos „kínos” ügyben hallgatnak a kormányzati szereplők, állami vezetők.

Tállai bízik az offshore cégekben

17.10.18 13:02

A letelepedési kötvényeket árusító offshore cégek akár le is léphetnek a magyar állam és az ügyfelek papírokért kifizetett pénzével.

A TakarékBankkal is együttműködik az IIB

17.10.18 09:32

A következő egy-másfél évben Magyarországon is szeretne nyilvános kötvényeket kibocsátani a Nemzetközi Befektetési Bank – mondta lapunknak Nyikolaj Koszov, az igazgatóság elnöke.

Átvilágítaná a kormánytagokat a Jobbik

17.10.16 16:20

Miközben a Fidesz Soros-tervvel riogat, napról napra derülnek ki olyan botrányok, mint a kötvényügyek, a moszkvai vízumgyár, Ghaith Pharaon és Zaid Naffa ügye – mutat rá az ellenzéki párt.

Megint nem válaszolt a kormány a letelepedési kötvény biznisz kérdéseire

17.10.16 13:12

A fideszes többség ismét megfúrta a napirendet, így ma sem beszélt a letelepedési kötvényekről Varga Mihály és Pintér Sándor a költségvetési bizottság ülésén. Az LMP képviselője szerint előbb-utóbb számot kell adniuk. Demeter Márta szerint…

A(z) "Kötvény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés