Kötvény hírek

Gazdaság › Kötvény

Először vásárolt az MNB növekedési kötvényt

Tegnap 13:52

A Pannonia Bio Zrt. 15 milliárd forint értékű, tízéves futamidejű, 2,4 százalékos éves kamatozású papírjaiból vett a jegybank, hogy mennyit, azt nem hozta nyilvánosságra.

Csányi Sándor felesége közel 1,3 milliárd forint értékben adott el Mol-eurókötvényeket

19.09.13 22:04

Csányi Erika 3471 darab olajipari papírján adott túl csütörtökön, a tőzsdén kívül, darabonként 1092,89754 eurós áron – derül ki a Mol által a Budapesti Értéktőzsdén közzétett tájékoztatásból. 

Csányi Sándor cégei és Mészáros Lőrinc üzlettársának Duna Aszfaltja is a növekedési kötvényprogramban

19.09.08 17:15

Ők is megkapták ugyanis a kibocsátáshoz elengedhetetlen hitelminősítést, amivel tízfősre bővült e kör, miközben a Jászai Gellért több mint 40 százalékos befolyása alatt álló 4iG még vár a zöld jelzésre.

Közgyűlési áldás a 4iG 30 milliárdos növekedési kötvénykibocsátására

19.09.06 12:22

A papírok eladásából befolyó pénzt a T-Systems megvásárlására fordíthatja a néhány napja már Jászai Gellért 40 százalékos befolyása alatt álló informatikai társaság, Mivel azonban a vételár az 50 milliárdot is elérheti, jól jöhet az a friss forrás is, amely a…

A 4iG közgyűlése kötvénykibocsátásra adott felhatalmazást az igazgatóságnak

19.09.06 12:04

 A szeptember 5-én tartott rendkívüli közgyűlés Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közölt határozatai szerint a vállalati kötvények mind nyilvános, mind zárt körben forgalomba kerülhetnek.

Moody's: csökkenti a refinanszírozási kockázatokat Közép-Európában a fedezett kötvények terjedése

19.09.03 08:28

A fedezett kötvények használatának terjedése a közép- és kelet-európai piacokon elősegíti a refinanszírozási kockázatok csökkenését és javítja a piaci likviditást - áll a Moody's Investors Service hétfőn Londonban ismertetett friss szektorelemzésében.

Jöhetnek az újabb akvizíciók az Opusnál

19.09.02 11:42

Nagy kötvénykibocsátásra készül az Opus, amit főként a hitelek átstrukturálására fordítana, de további akvizíciókat is finanszírozhat belőle a cég. A társaság múlt héten kedvező hitelminősítést kapott a Scope-tól, aminek köszönhetően...

Csődbe ment Argentína

19.08.30 12:28

A Standard & Poor's szerda este leértékelte a rövid, illetve a hosszú lejáratú argentin állampapírokat, a rövid lejáratút az SD, a hosszútávút a CCC- kategóriába. A hitelminősítő cég elsősorban arra reagált, hogy az argentin kormány...

Közel 29 milliárd forint értékű vállalati kötvényt bocsáthat ki Mészáros Lőrinc cége

19.08.29 14:34

Az Opus Global Nyrt. a július 1-jén indult Növekedési Kötvényprogramon belül von be forrást, amelynek keretében a Magyar Nemzeti Bank (MNB) vállalta, hogy a kibocsátott papírok legalább felét lejegyzi.

A(z) "Kötvény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Megtörtént az első jegybanki vállalati kötvény vásárlás

A vásárlás a Növekedési Kötvényprogram keretén belül valósult meg.

Ismert személy

Tarsoly Csaba megint bíróság elé áll

Ezúttal közokirat-hamisítás bűntette  a vád Tarsoly Csabával, valamint strómanjával, Orgován Bélával szemben a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön induló tárgyaláson.

Gazdaság

Az NHB-nál befektetőknek is még várniuk kell a pénzükre, az értékpapírjaikra

Napokig is eltarthat, amíg az NHB Bank végelszámolója felméri, hogy a befektetési üzletágnál befagyott értékpapírok és pénzek tényleg hiánytalanul megvannak-e, ahogy azt a PSFN feltételezi. Az mfor.hu értesülései…

Gazdaság

Tarsoly Csaba megint bíróság elé áll

Ezúttal közokirat-hamisítás bűntette  a vád Tarsoly Csabával, valamint strómanjával, Orgován Bélával szemben a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön induló tárgyaláson.

 

Kategória ajánló