Koszovó hírek

Ország › Koszovó

Hogyan került Koszovó Trump közel-keleti sakktáblájára?

20.09.07 07:25

Szerbia és Koszovó behúzása a közel-keleti folyamatokba majdnem mindenkit váratlanul ért. Izraeli tudósítónk, Nagy Gabriella elemzése.

Szerbia is áthelyezi a nagykövetségét Jeruzsálembe

20.09.04 03:12

Szerbia és Koszovó megállapodott a gazdasági kapcsolatok rendezésében – jelentette be Donald Trump amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban pénteken újságíróknak.

Koronvírusos lett Koszovó miniszterelnöke

20.08.03 06:55

A koszovói kormányfő is megfertőződött koronavírussal. Az országban meredeken emelkedik a betegek száma.

Megfertőződött Koszovó miniszterelnöke

20.08.03 06:28

Koronavírus-fertőzött lett Koszovó miniszterelnöke, amit ő maga jelentett be vasárnap, hozzátéve, hogy két hétre otthoni karanténba vonul.

Uniós különmegbízott: Szerbiának és Koszovónak együtt kell működnie a gazdaság terén is

20.07.16 21:28

Szerbiának és Koszovónak fokozottan együtt kell működnie gazdasági téren is, hogy teljesen kibontakoztathassák azokat a lehetőségeket, amelyek állampolgáraik jólétét szolgálják – jelentette ki Miroslav Lajcák, a szerb-koszovói párbeszédért felelős…

A(z) "Koszovó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Vučić: A koszovói szerb munkanélküliek 200 eurós, a dolgozók és gyerekek 100 eurós segélyben részesülnek

Aleksandar Vučić szerb elnök bejelentette, hogy Szerbia továbbra is segíteni fogja a koszovói szerbeket, illetve a Koszovó területén történő beruházások is folytatódni fognak.

Ország

Zoran Đorđević a Szerbiai Posta élén

A szerb kormány nyugdíjaztatása miatt leváltotta Mira Petrovićot, a Szerbiai Posta közvállalat igazgatóját, helyére pedig Zoran Đorđević egykori munkaügyi minisztert nevezte ki.

Nagyvilág

Boris Kollárt, a parlament elnökét is beoltották a COVID-19 ellen

Sajtóértesülések szerint a parlamenti képviselőket a pozsonyi Szent Mihály Kórházban oltották be. „Csütörtökön mintegy tíz képviselő kapta meg az oltást” – tájékoztatott Jurcová. A parlament sajtóosztálya korábban azt közölte: nincs szó…

Ország

Újabb magabiztos siker, immár éllovas a Ferencváros

A magyar együttes 12-5-re verte a montenegrói Jadran Herceg Novi csapatát a Duna Arénában.

 

Kategória ajánló