Koszovó hírek

Ország › Koszovó

Koronvírusos lett Koszovó miniszterelnöke

20.08.03 06:55

A koszovói kormányfő is megfertőződött koronavírussal. Az országban meredeken emelkedik a betegek száma.

Megfertőződött Koszovó miniszterelnöke

20.08.03 06:28

Koronavírus-fertőzött lett Koszovó miniszterelnöke, amit ő maga jelentett be vasárnap, hozzátéve, hogy két hétre otthoni karanténba vonul.

Uniós különmegbízott: Szerbiának és Koszovónak együtt kell működnie a gazdaság terén is

20.07.16 21:28

Szerbiának és Koszovónak fokozottan együtt kell működnie gazdasági téren is, hogy teljesen kibontakoztathassák azokat a lehetőségeket, amelyek állampolgáraik jólétét szolgálják – jelentette ki Miroslav Lajcák, a szerb-koszovói párbeszédért felelős…

Technikai részletekben állapodhat meg Szerbia és Koszovó

20.07.12 09:16

Nagy megállapodás nem várható Koszovó és Szerbia között, csak technikai részletekben egyezhetnek meg a vezetők - vélekedett Ördögh Tibor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Koronavírus - Montenegró korlátozta a belépést, Koszovó is szigorítást fontolgat

20.07.11 09:28

A legújabb szabályozás értelmében szerb, észak-macedón, orosz és moldáv állampolgárok nem utazhatnak be Montenegróba, míg a bosznia-hercegovinai, koszovói és albán állampolgárok negatív koronavírus-teszt felmutatása esetén igen.

Vučić Párizsban tárgyalt Macronnal

20.07.09 20:16

Csütörtökön Párizsban Aleksandar Vučić szerb államfő Emmanuel Macron francia elnökkel tárgyalt – számolt be róla a szerb sajtó. A két politikus zárt ajtók mögött egyeztetett.  A megbeszélés középpontjában a Belgrád

A(z) "Koszovó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Maga jelentette be: Koszovó miniszterelnöke is elkapta a koronavírust

Az országban meredeken emelkedik a fertőzöttek száma, akik között ott van a koszovói kormányfő is, aki szintén elkapta a vírust.

Ország

Csak maszkkal mehetnek iskolába a szerb diákok

A válságstáb az órán azt nem tenné kötelezővé, de akkor is ajánlja. 

Nagyvilág

Hunyadi Jánosra emlékeztek

A Vajdasági Magyar Szövetség belgrádi városi szervezete kedden megemlékezett a törökverő Hunyadi Jánosról, aki 1456. augusztus 11-én Zimonyban halt meg. Hunyadi, akit déli területen csak Sibinjanin Jankóként…

Ország

Ukrajna vörös zónává minősítette Magyarországot

A kockázatos országok közé került Kína, Grúzia, Németország, Csehország, Bulgária, Albánia, Lengyelország, Franciaország és Oroszország is.

 

Kategória ajánló