Kossuth-díj hírek

Esemény › Kossuth-díj

Speciális terápiával kezeli magát Reviczky Gábor

20.12.22 08:50

A Kossuth-díjas színész, Reviczky Gábor nagyon odafigyel az egészségére, jelenleg egy speciális terápiával kezeli magát.

Elhunyt a legendás magyar rendező

20.12.21 16:40

74 éves volt. Életének 74. évében elhunyt Apró Attila, a Magyar Televízió egykori főrendezője – közölte a család hétfőn az MTI-vel. Apró Attila 1947. február 3-án született Budapesten. Édesanyja (Weninger Erzsébet) első házasságából született féltestvére,…

Szinetár és Bencze Ildikó is búcsúztatta Pécsi Ildikót

20.12.18 18:34

Barátai, pályatársai, kollégái vettek végső búcsút Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésztől, érdemes és kiváló művésztől, Gödöllő díszpolgárától szombaton a gödöllői Művészetek Házában.

Jónak lenni jó! – Benkő László családja is csatlakozott a jótékonysági kampányhoz

20.12.15 12:17

Az Omega együttes nemrégiben elhunyt billentyűse is aktív támogatója volt a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányának. Benkő László családja folytatni szeretné ezt a hagyományt, ezért egy egyedi tervezésű fellépőruhát ajánlott fel az idén az…

Adventi beszélgetések – Novák Ferenc Tata

20.12.14 09:58

A Kossuth-díjas táncművész, koreográfus gyermekkori karácsonyokról, a vágyott bicikliről és az Indiában töltött ünnepről is mesélt adventi sorozatunkban.

Online ünnepi koncert Botvay Károly születésnapja alkalmából

20.12.13 09:31

Online ünnepi koncerted ad alapítója, Botvay Károly Kossuth-díjas gordonkaművész 88. születésnapja alkalmából a Budapesti Vonósok zenekar december 29-én.

„Nem tudunk mást csinálni, élni kell”

20.12.11 20:28

Kútvölgyi Erzsébet, az ország Zsikéje a napokban ünnepelte 70. születésnapját. A Kossuth-díjas művésznő fiatalokat meghazudtoló lendülettel éli a mindennapjait. Színészként nehéz időszakot él meg, mosolyogni azonban nem felejtett el.

A(z) "Kossuth-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Ma ünnepli 75. születésnapját Koncz Zsuzsa

Nagy napra virradt a magyar zenésztársadalom. Koncz Zsuzsa, a Kossuth-díjas énekesnő éppen 75 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, Pélyen. Ugyanott, ahol Törőcsik Mari.

Kultúra és szórakozás

Elkészült a Vígszínház etikai kódexe, hogy megelőzzék a zaklatást és a hatalmi visszaélést

A társulat egykori tagjai arról számoltak be tavaly, hogy a korábbi igazgató, Eszenyi Enikő agresszív és diktatórikus módszerekkel vezette a színházat.

Nagyvilág

"Remélem, ennél rosszabb már nem lesz" - tünetek gyötrik Dobrev Klárát

Láz, fej- és végtagfájdalmak is jelentkeztek a DK politikusánál, miután pozitív lett a koronavírus tesztje.

Kultúra és szórakozás

Király Levente 84 éves

Ma ünnepli 84. születésnapját Király Levente, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész. Király Levente Budapesten, 1937. március 6-án Kőnig Antal és Hangyál Terézia…

 

Kategória ajánló