Kósa Lajos hírek

Politikus › Kósa Lajos

Kósa Lajos megmentette a Csíki Sört

20.09.18 16:43

Tavaly is veszteséges lett Magyarországon a Csíki Sör, ami egy újabb érv lehetett amellett, hogy a kormánypártoknak miért kellett villámgyorsan átírniuk a sörpiaci szabályokat. 

Kósa Lajos focimeccsen ölelgetett egy idős volt labdarúgót

20.08.31 09:31

Kósa Lajos is kilátogatott a jelenleg a másodosztályban vitézkedő és nemrég önkormányzati kézbe került DVSC Vasas elleni idegenbeli meccsére – tanúskodik róla egy Facebook-fotó. A fideszes országgyűlési képviselő saját felvételén azzal a 76…

Ismét börtönbe került a csengeri „örökösnő”

20.08.05 14:22

Az asszony még a 2018-as választási kampányban vált ismertté, amikor kiderült, hogy többek között Kósa Lajost is mesés vagyonnal hitegette és befektetési tanácsokat is kért tőle.

A(z) "Kósa Lajos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fém Szűz Máriát kapott egy fideszes képviselő

Fejér megye képviselője, Tessely Zoltán a lelki erő biztosítása végett kapta a szobrot Ács János művésztől.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Magyar település

A hónap végéig tilos megállni a Jókai utca egy szakaszán

Debrecen - A megszüntetett vezetékes hálózatok maradékát számolják fel a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Jókai utca 7. szám előtt.

Megye

A NAK 6,3 millió forint értékű adományt küld Kárpátaljára

Csaknem 5 millió forint értékű vetőmagadományt, és több mint 1,3 millió forintot küldenek a NAK hajdú-bihari tagjai a kárpátaljai gazdáknak.

 

Kategória ajánló