Kósa Lajos hírek

Politikus › Kósa Lajos

Kósa Lajos: nincsenek párt "pántlikázva" az önkormányzatok, mindenki jogosult a támogatásra

20.05.28 21:46

Átírná az illetéktörvényt Kósa Lajos és Novák Katalin, a testvérek öröklésén könnyítenének. Az egészségügyi válsághelyzetről, az önkormányzati teherviselésről és az illeték könnyítésről is beszélt Kósa Lajos az ATV Egyenes Beszéd műsorában.

Kósa Lajos és Novák Katalin együtt kéri: legyen illetékmentes a testvérek közötti ajándékozás

20.05.26 06:43

Illetékmentesen ajándékozhatnának egymás között a jövőben, illetve örökölhetnének is egymástól a kedden benyújtott fideszes törvényjavaslat szerint, amit Kósa Lajos és Novák Katalin adott be, számol be a hvg.hu.

Hogyan győzte le Debrecen eddig a koronavírust? – Papp László polgármestert kérdeztük

20.05.09 20:52

Valóban leáll a BMW-gyár építése Debrecenben? Hogy lehet, hogy egyetlen fertőzött sincs a cívisváros idősotthonaiban? Mi sikeres a debreceni járványkezelés titka? Papp László polgármestert kérdeztük a város legfrissebb híreiről.

Kósa a járványról is olyan véleményt mondott, amilyet vártunk tőle

20.04.09 11:07

Roppant „izgalmas” interjút adott a Debrecen Televízió vendégeként Kósa Lajos, akitől megtudhattuk, hogy a jelenleg tomboló járvány 40 százalékban lélektani kérdés, 30 százalékban menedzsment és logisztika, és csak 30 százaléka a betegség. Az…

Óriási az igény a nyugdíjasok foglalkoztatására

20.03.02 11:34

Óriási az igény a nyugdíjasok foglalkoztatására, de jobb tájékoztatásra volna szükség ahhoz, hogy a munkaadók és a munkavállalók megtalálják egymást - mondta Kósa Lajos országgyűlési képviselő, az Országos Szövetkezeti Tanács elnöke.

A(z) "Kósa Lajos" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Maszk nélkül fotózták le a minisztert, közben 91 ember halt meg koronavírusban

3334 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, elhunyt 91 beteg. Az aktív fertőzöttek 22%-a, az elhunytak 25 %-a, a gyógyultak 26%-a budapesti. Közben az egészségügyért felelős miniszter, Kásler Miklós…

Politikus

Győr egykori MSZP-s polgármestere szerint a Borkai-éra volt a város aranykora

Balogh József a tanácsrendszer durvább verzióját látja a Fidesz mai rendszerében, Borkai Zsolt legnagyobb hibája pedig az volt, hogy azt hitte, nem kell már dolgoznia.

Magyar település

Ismét Debrecenben a L’Oréal és UNESCO A nőkért és a tudományért díja

Hogyan lehetne hatékonyabb a stroke kezelése, elképzelhető-e egyénre szabott megoldás? – ezekre a kérdésekre adhat választ a „L’Oréal – UNESCO A nőkért és a tudományért” idei debreceni díjazottjának kutatása. Dr. Bagoly…

Politikus

Orbán Viktor a lengyel miniszterelnökkel egyeztet

CSütörtökön Budapesten tárgyal a két, korábban vétót bejelentő ország kormányfője.

 

Kategória ajánló