Korrupció hírek

Gazdaság › Korrupció

Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttük le magunkat a korrupciós lista aljára

20.01.23 18:19

Még szomorúbb a magyar korrupciós helyzet, ha látjuk, hogyan teljesítenek mások. Rajtunk kívül a régiónkból egyedül Szlovénia rontott a korrupciós állapotán 2012 óta, de ők is csak 1 pontot estek vissza a százas listán, míg mi 11-et.

Holtan találták otthonában az angolai korrupciós botrány egyik központi vádlottját

20.01.23 18:16

Holtan találták lisszaboni otthonának garázsában Nuno Ribeiro da Cunhát, aki a nagyszabású angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottja. A helyi rendőrség közleménye szerint a 45 éves férfi öngyilkosságot követhetett el.

Öngyilkos lett az angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottja

20.01.23 18:04

Holtan találták a nagyszabású angolai korrupciós botrány egyik fő vádlottját Lisszabonban, valószínűleg öngyilkosságot követett el - közölte a helyi rendőrség csütörtökön.

Magyarországot támadja a Transparency International

20.01.23 12:10

Hamis és torz korrupciós jelentést tett közzé Magyarországról a Transparency International - áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

Ön tapasztalt már korrupciót élete során? - szavazzon

20.01.23 12:02

A Transparency International jelentése szerint csak Romániában rosszabb a korrupciós helyzet a magyarnál. Ön tapasztalt már korrupciót élete során?

Aján szerint megdőlnek a vádak

20.01.23 10:45

Aján Tamás szerint alaptalanok a német ARD tévécsatorna dokumentumfilmjében az ellene felhozott korrupciós vádak, mely

A(z) "Korrupció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Buzizás a Parlamentben: Különbség van a szivárványosság és a keresztény hit között

  A dízelmozdony-szerelőből lett fideszes országgyűlési képviselő, Kovács Sándor szalonhomofób buzizással látta a legcélszerűbbnek elintézni a szakmai vitát. Ahogy arról a 444.hu beszámol, kedden este az Országgyűlés azt…

Ország

Kétszáz fölött a koronavírus halálos áldozatainak száma Romániában

Újabb nyolc koronavírussal fertőzött személy halt meg Romániában, ezzel 205-ra nőtt a COVID-19 halálos áldozatainak száma – tájékoztatott szerda reggel a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Közélet

Húga helyett ment nyelvvizsgázni, sikerült neki, majd lebuktak

A Pécsi Járási Ügyészség közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat egy testvérpár ellen, mivel egyikük a másik helyett nyelvvizsgázott.

 

Kategória ajánló