Korrupció hírek

Gazdaság › Korrupció

Aján Tamást és a magyar doppingügynökséget is súlyos vádakkal illették

20.01.06 04:04

Legalább 5,5 millió dollárral nem tud elszámolni az Aján Tamás vezette Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) - állítja az ARD. A Magyar Antidopping Szövetség munkáját is komoly vádakkal illette a német adó.

Tizenkilenc kamupárt úszta meg a törvényi elszámoltatást

20.01.04 19:13

Új rekordot állított fel egy választópolgár, akinek az adataival 19 kamupárt élt vissza a 2018-as választásokon. Minden körülmény visszaélésre utal legalábbis, de rendőrség most lezárta a nyomozást – írja az Index. 

Pénzt kért vízminőségi igazolásokért, indítványozták a büntetés súlyosítását

20.01.03 13:57

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Békés megyei vádlottal szemben korrupciós bűncselekmények miatt kiszabott 3 év 9 hónapi szabadságvesztés büntetés súlyosítását indítványozta.

Mentelmi joggal védekezik a vádak ellen Netanjahu

20.01.02 17:49

Az izraeli ügyvezető kormányfőt előzőleg közhivatallal való visszaéléssel, csalással és korrupcióval vádolta meg a rendőrség nyomozati anyaga alapján Aviháj Mandelblitt főügyész.

Lemondott miniszteri tisztségeiről Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő

20.01.01 20:34

Lemondott az eddig magánál tartott miniszteri tárcákról Benjámin Netanjahu, az izraeli átmeneti kormány miniszterelnöke, mert a törvények értelmében nem tölthet be miniszteri tisztséget, aki ellen vádat emelt az államügyész.

Még egy kormány mutyi az év végére

19.12.31 14:21

Az MVM-mel végrehajtatott legújabb akcióval az év utolsó hónapjaiban még milliárdokat lop el a magyar adófizetők pénzéből a korrupt maffia-kormány. Az MSZP azonban lép: január 10-ére leleplezi az újabb bűntettet – erről beszélt a szocialista Korózs Lajos…

A(z) "Korrupció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Válságülést tartott az IWF Dohában

Az elmúlt hetekben előkerült korrupciós vádak miatt ült össze a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség.

Politikus

Horváth László: A pert szervező alapítvány eszközként használja a gyöngyöspatai cigány családokat

Az ügyben pert kezdeményező alapítvány „eljátszotta hitelét” – fogalmazott a térség fideszes országgyűlési képviselője.

Ország

Bizalmatlansági indítvány az Orban-kormány ellen

Bizalmatlansági indítványt terjeszt a román parlament elé Ludovic Orban jobbközép kormánya ellen az ellenzékben lévő Szociáldemokrata Párt (PSD), hogy megakadályozza a kétfordulós polgármester-választás bevezetését, és…

Közélet

Elítélték azt a hajdúsámsoni nőt, aki légycsapóval verte hároméves gyerekét

Egy év két hónap börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Járásbíróság azt a nőt, aki tavaly légycsapóval ütötte hároméves gyeremét, mert nem fogadott szót. A vádlott a mai előkészítő ülésen beismerő vallomást tett, lemondott a…

 

Kategória ajánló