Korrupció hírek

Gazdaság › Korrupció

Kettészakadt az ország - ennyit tesz a pártszimpátia

20.05.21 19:43

Nagyjából minden második válaszadó jelentős veszélyként észleli az állami szintű korrupciót, az ezzel kapcsolatos attitűdöket pedig leginkább a pártszimpátia befolyásolja. A korrupció más formáit, például a rendőrök megvesztegetését vagy a…

Ukrajna: a demokraták hevesen ellenzik Biden fia ügyének vizsgálatát

20.05.20 21:46

A republikánus többségű amerikai szenátus belbiztonsági bizottsága Joe Biden várható demokrata párti elnökjelölt fia, Hunter Biden egykori ukrajnai üzleti ügyeiben is vizsgálódik.

Idősotthon-maffiára csapott le az ügyészség

20.05.20 12:56

Megvesztegett hivatalnokokra, irreális díjakat kiszabó idősotthoni vezetőkre és a gondjaikra bízott idősek javait elorzó gondnokokra csapott le az ügyészség. 11 embert hallgattak ki gyanúsítottként, hatot letartóztattak.

Ujhelyi: Ebből óriási balhé lesz a Fideszben

20.05.17 12:01

A szocialista EP-képviselő nyílt levelében azt írja, hogy a Fidesz EP-képviselői is megszavazták a héten azt a parlamenti jelentést, amely üdvözli az Európai Ügyészség létrehozását és amely többek között aktív fellépést szorgalmaz az egyes…

A korrupt Gyurcsány-kormány miatt támadja Magyarországot Brüsszel

20.05.15 14:19

Nem mi mondjuk, hanem az Európai Bizottság: Magyarországgal kapcsolatban a legnagyobb problémát még mindig a 2007 és 2010 között fennálló rendszerszintű korrupció jelenti.

Szél Bernadett: Tudatosan rángatják elő a kommentelőket

20.05.15 11:52

Gyulán tüntet az ellenzék, megjelent Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter is. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint Orbán most kezdjen el kipcsakul tanulni, mert ha így folytatja, nem lesznek békés nyugdíjas évei Magyarországon.

Gyurcsányék súlyos korrupciós ügyei jelentik a problémát Magyarországgal szemben

20.05.15 08:01

Az EP csütörtöki plenáris ülésén elfogadott ellenőrzési jelentésben az áll, hogy 2018-ban még mindig a szocialista-liberális kormányzás súlyos korrupciós ügyei és visszaélései jelentik a legfőbb problémát Magyarország esetén.

A(z) "Korrupció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Jogilag bicsaklik meg Péterffy védekezése a mutyi-ügyben – közölte az ellenzék

"Péterffy Attila az őt és kollégáit érintő korrupciós botrányban mellébeszél és kétségbeesésében a szokásos modortalan stílusban vagdalkozik. "Bizalmi szerződésre" hivatkozik, holott…

Politikus

Fidesz: az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

Balla György úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc minden idők legdurvább kampányát folytatta 2004-ben a határon túli magyarok ellen.

Közélet

Helyére került a turulszobor Székkutason

A polgármester megköszönte mindenki támogatását.

Politikus

Nyomozás a szexvideó ügyében: titkos Borkai tanúvallomása

Eddig öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként a hatóságok a Borkai Zsolt (54), korábbi győri polgármesterről két évvel ezelőtt készült szexvideójával, illetve annak nyilvánosságra kerülésével kapcsolatban.

 

Kategória ajánló