Koronavírus hírek

Nagyvilág › Koronavírus

Koronavírus: lefelé tart a járványgörbe az olaszoknál

Ma 10:31

Bár a koronavírus-járvány áldozatainak száma átlépte a 17 ezret, a járványgörbe elkezdett lefelé ívelni Olaszországban. A szakértők azonban óva intenek a korai örömtől.

Óriásit ugrott az igazolt fertőzöttek száma Fejér megyében

Ma 10:20

Aggoadalomra ad okot, hogy az elmúlt héten mért adatsorhoz képest 300 százalékos a növekedés. Pest és Budapest megyék után jelenleg Fejér megyében van a legtöbb igazolt koronavírusos beteg. 

Bérkiegészítést, extra juttatásokat kapnak a Nestlé-dolgozók a járvány miatt

Ma 10:20

Átlagosan 10 százalékot hozzátesznek a termelésben és az ellátási láncban foglalkoztatott Nestlé-dolgozók béréhez. Ha valaki elkapná a koronavírust, minden olyan gyógyszerköltséget fizet a cég, amelyet a társadalombiztosítás nem áll.

Szombat 14 – valóban a hazai turizmus fekete napja?

Ma 10:20

Az elmúlt években a turisták száma – hazai és világviszonylatban is – fokozatosan növekedett. Az UNWTO (Turisztikai Világszervezet) szerint a koronavírus miatt öt-hét év növekedése válhat semmivé – olvasható a Magyar Turisztikai Ügynökség…

Alig lassítja a járványt az iskolabezárás

Ma 10:09

Bár világszerte a diákok 91 százaléka már otthonról tanul, az iskolák bezárása nem lassítja jelentősen a koronavírus terjedését.

A(z) "Koronavírus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Online térkép

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Már márciusra durván elszállt az államháztartás hiánya

2020 első három hónapjában az államháztartás 831,9 milliárd forintos hiánnyal zárt, az egész évre tervezett 367 milliárd forinttal szemben. Ez még csak kis részben a koronavírus hatása.

Tudomány

Az iráni elnök szerint az amerikai szankciók gazdasági és egészségügyi terrorizmussal érnek fel

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem különböztetheti meg hátrányosan Iránt azáltal, hogy nem segíti hitellel az új koronavírus-járvány elleni védekezésben, mert Washington megakadályozza ebben – mondta Haszan Róháni.

Ország

Ritka, római kori leleteket találtak Bólynál

Újabb különleges leletekkel gazdagodott a Janus Pannonius Múzeum: a műszeres felderítés során előkerült római kori, összecsukható vasszék után egy 2. századi hamvasztásos sírt is feltártak a szakemberek egy Bóly környéki…

Életmód

Ukrajnában rekordot döntött a fertőzöttek és áldozatok napi növekedésének száma

A digitalizációs fejlesztésekért felelős minisztérium kidolgozta a házi karanténban lévők mobiltelefonos ellenőrzésének módszerét.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló