Környezetvédelem hírek

Életmód › Környezetvédelem

Az elektromos rollerek még csak nem is annyira környezetbarátak

19.08.03 10:09

A rollerek előállítása is rengeteg üvegházhatású gázt termel, hát még az, hogy a kölcsönzők autókkal gyűjtik, osztják a városszerte, valamiért jellemzően járdákon, bicikliutakon, buszmegállókban keresztbe ledobott rollereket.

Díjat ért a Bridgestone környezetvédelmi projektje

19.08.02 14:12

A céget Arany Levél-díjjal jutalmazta a vállalat globális központja környezetvédelmi intézkedéseiért.

14 tipp környezetbarát kozmetikumokra

19.08.02 12:42

Egy átlagos fürdőszoba csordultig van környezetszennyező, szeméthalmozó felszerelésekkel és kozmetikumokkal, amelyekből nagyon sokat lecserélhetünk környezetbarát változatokra anélkül, hogy az kényelmetlen vagy macerás lenne.

51 milliárdból bővíti járműállományát a Volánbusz

19.08.02 11:24

Összesen 638, környezetkímélőnek ígért dízelbusz beszerzésére írnak ki tendert. Ez a teljes buszparkjuk egytizede.

Jelentős mértékben megújul az állami autóbuszpark

19.08.02 11:01

A Volánbusz járműállománya összesen 638 korszerű, légkondicionált, a jelenlegi legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő autóbusszal bővül - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

Gyűjtést kezdeményez Hans Hedrich (A fűrészüzem visszavág)

19.07.31 09:00

Kártérítések és perköltségek behajtásával párhuzamosan perekkel is támadja az osztrák Holzindustrie Schweighofer nagyvállalat a Fogarason bejegyzett, környezetvédelmi kérdésekkel országszerte foglalkozó Neuer Weg Egyesületet és…

Tizenkét óra után kaptak engedélyt arra, hogy elaltassák a sérült medvét

19.07.30 15:21

Tizenkét órán át szenvedett hétfőn egy sérült medve a háromszéki Bodok község közelében, az Olt folyóba ömlő Talamér-patak árkába húzódva, miközben a helyi hatóságok a bukaresti környezetvédelmi minisztériumtól várták az utasítást.

Napszúrást kapott az ellenzék

19.07.29 22:36

Úgy tűnik, hogy Ungár Péter után Szél Bernadett képviselő asszonynak is megártott a meleg, mivel az elmúlt időszakban, a klímavédelem rettenthetetlen királynőjének állította be magát.

A(z) "Környezetvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a készülék annyira felmelegedett, hogy kigyulladt. Ez…

Tudomány

Élhetetlenné teszi a városokat a klímaváltozás - hogy készülhetünk fel rá?

A kánikula okozta halálesetek megszaporodása, olvadó aszfalt, fokozódó viharkárok, egyre gyakoribb áramkimaradások - ez mind ránk vár a jövőben. Vannak azonban dolgok, amiket már most megtehetünk, hogy felkészüljünk…

Közélet

Tízezer gyorshajtót fogtak országszerte

A rendőrség augusztus 12-től augusztus 18-ig tartotta meg Magyarországon a Tispol Speed elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést, aminek most közölték az eredményét. Még mindig sok a gyorshajtó Csongrád megyében is.

Gazdaság

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a készülék annyira felmelegedett, hogy kigyulladt. Ez…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló