Környezetvédelem hírek

Életmód › Környezetvédelem

Merre végződjék a Híd?

20.05.30 14:40

A szlovák-magyar párt szombati kongresszusán el kell dönteni, hogy tudnak-e, akarnak-e szlovákiai párt maradni, vagy befekszenek a Budapestről támogatott és tíz éve parlamenten kívüli etnonacionalizmusnak. A hidas eszmeiség nem vallott…

DK: Így fizetik ki Ádernek a felhatalmazási törvény aláírását?

20.05.28 12:31

A dübörgő gazdasági válság közepén 5 milliárd forintot ad a kormány hálából Áder János veszteséges alapítványának - Így fizetik ki az új felhatalmazási törvény aláírását? Tette fel a kérdést a Demokratikus Koalíció.

A DK kegyetlenül kiakadt Orbánra és Áderre

20.05.28 09:07

A Demokratikus Koalíció annak kapcsán reagált honlapján, hogy kiderült, 5 milliárd forintot ad a kormány hálából Áder János alapítványának.

Ismerjék meg az új BMW 5-ös sorozatot

20.05.27 21:55

Az autó kisugárzásának magával ragadó hangulata, a finom részletektől ragyogó utastér tökéletessége, a környezetbarát jövő hatékonyságának testközeli érzése, valamint a vezetést támogató rendszerek, a járműkapcsolati megoldások és a…

Régi hagyományokkal szakít két világmárka is a környezetvédelem érdekében

20.05.26 17:52

Olaszország két vezető luxusdivatháza szakít a divatipar hagyományaival, és a jövőben nem jelentkezik évenkénti négyszeri szezonális kollekciójával a környezet védelme, a fenntarthatóbb jövő érdekében.

Betarthatatlan szabályok vagy valódi megoldások? – miről szól a Termőföldtől az Asztalig Stratégia?

20.05.26 14:40

Az elmúlt napokban nagy port kavart az Európai Bizottság által bemutatott, fenntartható mezőgazdaságról és élelmiszeriparról szóló tervezet, ezért most röviden összefoglaltuk milyen intézkedéseket is tartalmaz a Termőföldtől az Asztalig Stratégia.

Készül a Nyulastói csatorna rekonstrukciója, Nyírszőlősnek segíthet a vízelvezetésben

20.05.22 14:55

Javában készül a Nyulastói csatorna rekonstrukciója, mely a része egy nyertes, 100%-os, vissza nem térítendő támogatásból megvalósuló önkormányzati pályázatnak. A „Környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések Nyíregyházán” című projekt célja a…

A(z) "Környezetvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Korrupciós kárpótlási pénzek hullottak a brazil államok ölébe

A Reuters számításai szerint az államok szegényes környezetvédelmi költségvetése összesen legalább 140 millió reállal bővülhet.

Tudomány

Változatlanul célja a klímasemelegesség a kormánypártoknak

Már 2030-ra Magyarország lehet a klímavédelem területén az Európai Unió legsikeresebb tagállama.

Gazdaság

Pénteken csökken a benzin ára

Minimális lesz a változás, de aki a kicsit nem becsüli…

Életmód

Jövő évtől az egész országban tilos az avarégetés

Jövő évtől tilos az avar és a kerti hulladék égetése. Az ezzel összefüggő, az agrárminiszter által benyújtott, a környezet védelmének általános szabályairól szóló törvény és a természet védelméről szóló törvény módosítását 148 igen…

 

Kategória ajánló