Környezetvédelem hírek

Életmód › Környezetvédelem

Nem környezetbarát eszköz az elektromos roller

19.09.09 10:10

Az elektromos rollerek a közhiedelemmel ellentétben nem járulnak hozzá a környezet védelméhez a német szövetségi környezetvédelmi hivatal, az Umweltbundesamt (UBA) honlapján közzétett tanulmány szerint.

Merkel üzent Kínának

19.09.07 13:13

Peking nagyobb szerepvállalását sürgette a környezetvédelem terén Angela Merkel német kancellár szombaton, a kínai Vuhan város egyetemén elmondott beszédében, kiemelve, hogy a környezetvédelem nemzetközi ügy. A német kancellár kétnapos…

Nem számít környezetbarát eszköznek az elektromos roller

19.09.06 16:20

Az elektromos rollerek a közhiedelemmel ellentétben nem járulnak hozzá a környezet védelméhez a német szövetségi környezetvédelmi hivatal honlapján közzétett tanulmány szerint.

A brazil elnök tovább rombolja országa környezetvédelmi politikáját

19.09.06 07:24

Jair Bolsonaro brazil elnök egy környezetvédelmi kérdésekben vele egyetértő, kevéssé ismert és kollégái által sokat bírált ügyészt, Augusto Arast jelölte főügyésznek - jelentették hírügynökségek.

Egyelőre biztosan nem vágnak ki egyetlen fát sem a Tabánban

19.09.04 08:55

A hirtelen bezöldült Tarlós István belehúzott: a frissen kinevezett zöldügyi biztos azt mondja, felülvizsgálják a balesetveszélyes fákról készült szakvéleményeket is.

Közel sem környezetbarát az elektromos roller

19.09.03 21:10

A megkérdezetteknek mindössze nyolc százaléka nyilatkozott úgy, hogy saját autó vagy taxi helyett választotta a bérelhető elektromos rollert és három százalékuk állította azt, hogy el sem indult volna, ha nem áll rendelkezésre elektromos roller.   

A(z) "Környezetvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés